vincec_foto Napisano 30 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Mam pytanie przymierzam się do zakupu butów , w niektórych modelach podawane są parametry sztywności.O co chodzi z tą sztywnością , im sztywniejszy but tym lepiej się jeździ ,szybciej o co tu kaman . A zapomniałem dodać że to moje pierwsze buty do szosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 30 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2015 Im sztywniejszy but tym lepszy tansfer mocy z łydy na korbe. Również im sztywniej, tym ciężej się w takich butach chodzi, no ale też i buty szosowe raczej do spacerów nie służą... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
newjunior Napisano 2 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 może ktoś poleci jakieś buty szosowe, sam planuje niedługo kupić, na razie myślę o shimano sh-r17, znajomy ma buty shimano i nie narzeka, a z innych marek ktoś coś poleci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czeminiaczeg Napisano 5 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 sidi wire chyba są fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.