hunting_dog Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 śmigam MTB głownie po lasach i górach a także w maratonach. Chce kupic buty SPD. Czytałem kilka bardzo dobrych opinii o Northwave. Raczej nei ma ich w moim mieście wiec musze kupić przez net. Jak wypada rozmówka i jakie są Wasze opinie o tych butach. Celuje w jakieś w klamrą, ale te tańsze do 400 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 29 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Northwave Rebel R3 SBS czarne moje pierwsze spd, całkiem fajne, sztywne ale można w nich chodzić i nie stanowi to problemu (chodzić w razie awarii a nie spacerować ) rozmiar normalnie noszę 44 - 45 zależy jak leży i do czego kupiłem rozmiar 45 i długośc wkładki 29,3 sprzedawcy różnie podają długość wkładki ale mi najbardziej trafne wydają się te co podaje northwave, zresztą na języku jest metka na której podana jest długośc wkładki, którą mierzyłem i się zgadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hunting_dog Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Ok, dziei za info, chyba je zamówie juz teraz bo pewnie na wiosne bedzie wszystko droższe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.