Khernik Napisano 27 Grudnia 2015 Napisano 27 Grudnia 2015 Chciałbym w maju pojechać na jakieś 5 dni gdzieś dalej na 300-400km, rozłożone na 2 dni (reszta na odpoczynek i zwiedzanie). Rower szosowy, wypozyczony na miejscu. W gre wchodzą wszystkie miejsca, gdzie są najtańśze loty, czyli: - Rzym (tu planowałem trasę z Rzymu do Neapolu, pokręcić się po Pompejach, i wrócić pociągiem do Rzymu, to ok 300km - a reszty trasy nie wiem gdzie poprawadzić) - Ateny (myślałem o przejazd przez Korynt i pojechać do Sparty, byłoby ciekawie, ale są duże różnice wysokości, i nie wiem czy trasa będzie ciekawa) - Cypr - Hiszpania (Barcelona - Alicante, lub Madryt, ale tu raczej nie wiem czy coś ciekawego będzie, oprócz zabytków w miastach i turystycznych miejscowości) - Londyn (raczej odpada przez pogodę, może padać) - Turcja (myślałem o pojechaniu np. z Antalyi to Alanyi, ok 250km) Mam budżet na tylko jedno miejsce w tym roku, i tak na 5 dni pójdzie ok 1500zł. Gdzie najlepiej jechać?
Khernik Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Napisano 28 Grudnia 2015 Ok, dzięki za odpowiedź! Całego cypru to nie zwiedzę, które miejsca najlepiej zobaczyć?
Root Admin Mieciu Napisano 28 Grudnia 2015 Root Admin Napisano 28 Grudnia 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.