koszalin Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Kto ma pomysły na jakieś gadżety typu elektronika do roweru zasilane poprzez baterie usb power banki itp żeby rower był jedyny w swoim rodzaju :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 - kolega zrobił coś podobnego w Holendrze wyszło naprawdę ekstra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koszalin Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Kto ma jeszcze jakieś pomysły ?? Coś prostego i fajnego jakieś gadżety itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Klakson sobie załóż ;d Tu masz też jakieś inspiracje: Ewentualnie światła ksenonowe Po co komu elektronika w rowerze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajus23 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Proponuję zaszaleć i coś takiego sobie zrobić, alternatywa dla muzyki z komórki https://www.youtube.com/watch?v=vzZY0c6YMJ01` Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Tu masz też jakieś inspiracje: Przed chwilą chciałem wstawić ten sam filmik, jak dla mnie nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Wielkie umysły myślą podobnie CB radio w rowerze serio mega pomysł , już to sobie wyobrażam. Jeszcze takie coś znalazłem: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 To ja też coś zaproponuje Licznik oraz system audio(@, był szybszy ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 6x Pioneer 260W, ale musi być ogień... a ja mam w domu kolumny 3 drożne, 4 przetwornikowe 200W/350W max. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Czy w Polsce sypnęło ostro śniegiem i zaczął się na poważnie okres "gupi temat"? Dla mnie bardzo przydatnym akcesorium jest automatyczna wyskrobywaczka błota z mechanizmu spd pedałów. I wycieraczka do lampek. Automatyczna polerka do drutów mocowanych na stałe błotników. Parasolka z sensorem deszczu, do osłony licznika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nister Napisano 11 Marca 2016 Udostępnij Napisano 11 Marca 2016 łoo kurcze.. nie wiedziałem, że power banki mogą coś takiego zasilić.. Nieźle się to prezentuje xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.