empe Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Szukam i szukam takiego przycisku i nigdzie nie widzę :/ Chciałbym oznaczyć swój własny temat jako "Rozwiązany", ale nie wiem jak to zrobić? Tak samo nie widzę nigdzie przycisku " najlepsza odpowiedź" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 28 Grudnia 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Gdziekolwiek. Niektóre tematy oznaczone są na zielono "Rozwiązany". Czy to użytkownik może oznaczyć w ten sposób swój temat jeśli uzna że jest rozwiązany, czy tylko moderator może to stwierdzić i oznaczyć w ten sposób? Tak samo jest z oznaczeniem na zielono: "najlepsza odpowiedz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Jeżeli założyłeś temat, to przy odpowiedziach innych osób powinieneś mieć dodatkowy przycisk "oznacz jako rozwiązany". To powinno załatwić sprawę najlepszej odpowiedzi i rozwiązanego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 28 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Aaaa, rozumiem. Tylko że to chyba nie dotyczy "Subfora" bo tam założyłem właśnie temat i na próżno szukałem tego przycisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Tego już nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 29 Grudnia 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Gdziekolwiek. Nie mogę Ci pomóc, jeżeli tak piszesz. Napisz konkretnie gdzie, a zweryfikuję ustawienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Napisz konkretnie gdzie, a zweryfikuję ustawieniaSubfora Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 29 Grudnia 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Subfora Chcesz, żeby Ci pomóc?Które? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 29 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Amortyzatory rowerowe przód/tył > RST > [amortyzator] Skrzypi > strona 2, post #22 - ROZWIĄZANY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 29 Grudnia 2015 Root Admin Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 Już możesz oznaczać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.