Skocz do zawartości

[Szosa] Rower dla laika do 1000zl

Polson

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie na forum i z miejsca zycze wesolych swiat :)

Jesli chodzi o rowery jestem kompletnym laikiem. Do tej pory szla silownia i bieganie. Chcialbym dorzucic rower zamiast biegania by zwiedzic troche wiecej okolicznego swiata ;)

Interesuje mnie szosowka do tysiaca zlotych, z tego co wyczytalem to w tej cenie tylko uzywka. Ogladalem aukcje na olx, allegro, ale szczerze nie wiem na co mam patrzec. Jaki rower w tej cenie bedzie dobry? Fajnie by bylo jakby ktos rzucil konretnymi ofertami z aukcji, olx.

Moj wzrot to 182cm, waga obecna 92kg, z tym zaznaczam ze na lato moge wazyc nawet 80 pare kilo, a na nastepna zime nawet 100kg. Roweru bede uzywal codziennie do pracy na dojazd, potem na silownie i z silownii (taki jest plan;), a juz na pewno 4x w tygodniu po godzince. Z gory dziekuje Wam za pomoc. Pozdrawiam

3 lata temu, na forum rowerowym swojego miasta, kupiłem Kross Venom Atrox, rocznik bodajże 2009 (już nie pamiętam bo z powodów rodzinnych sprzedałem po kilku miesiącach jazdy), z karbonowym widelcem i osprzętem 105, za 1100 zł. Sprzedałem za 1300. Da się, tylko trzeba chwilę wytrwałości. 

Ta seria Krossa miała 3 modele: Enyo, Berus, Atrox, teraz nawet na allegro jakieś nówki sprzedają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...