Haitz Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Witam. Mam widelec SR Suntour Durolux TA-RC2 2013(regulowany skok 160-180mm) pod koła 26', czy wejdą w niego 27.5? Chciałem w przyszłości zrobić fulla do enduro(dobrze że zrobiłem ht xddd dh jednak nie dla mnie) i raczej nie będę zostawał w kołach 26', a dobre widełki pod 27.5 troche będą mnie kosztować : v Jeszcze jedno pytanko: Wg. ogłoszenia z którego kupowałem wideł "dostawał świeże powietrze co roku" i czy on jest w końcu powietrzny, czy sprężynowy? Bo nie widzę nigdzie możliwości dompompowania/spuszczenia powietrza, no ale na sprężynowych znowu powinno być takie cuś jak "PRELOAD" a nie ma tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Według oznaczeni producenta jest to amortyzator powietrzy. Wentyl powinien znajdować się na dole golenie z mechanizmem zmiany skoku. Oznaczenia http://activia.sgl.pl/technologia.php O więcej szczegółów pytaj się forumowicza @@ACTIVIA, Jest on dystrybutorem i serwisantem Suntour Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Po lewej stronie u gory odkrec zlota nakretke. Pod nia jest wentyl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Haitz Napisano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Wentyl jest na dole jednak, dzięki za odp. O te rozmiary kół dopytam się activii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bejker Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Sory, moj blad, doczytalem ze to wersja TA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 Swoją drogą świetny tekst. Jakbym sprzedawał używaną dętkę też napiszę że dostawała świeże powietrze co roku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.