ig0r Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Witam. Jeśli jest ktoś, kto użytkuje Treka z amortyzatorem Fox Re:aktiv bardzo prosiłbym o krótką opinie. Jak się sprawdza n terenie, podjazdach i zjazdach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Żaleznie od modelu w trybie climb mniej lub bardziej sztywny, tryby trail i descend praktycznie bez różnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mudia Napisano 25 Kwietnia 2016 Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2016 EX9 2016: T faktycznie podobnie czuły do D, ale czuć że tracisz mniej energii - różnica nie jest kolosalna, ale zauważalna. C robi różnicę (usztywnia zawieszenie), ale zauważalnie mniej niż w modelu 2013. Ogólnie jak z 2013 można było zrobić taką cięższą maszynę do XC i nawet po szosie dłuższe odcinki pognać (C właściwie całkowicie usztywniało zawieszenie), to w 2016 tak się nie da. W terenie zachowuje się... inaczej (niż 2013). Mam wrażenie, że jest trochę płynniejszy, a progresja jest większa (brak DRCV). Należy pamiętać, że to nie tylko damper, ale całe zawieszenie jest inne (link znacznie krótszy) i w ogóle trochę inna geo, więc ciężko porównać same dampery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ig0r Napisano 3 Października 2016 Autor Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yop3k Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 (edytowane) Witam, odświeżam ponieważ mam pytanie dotyczące Fox Performance Series Float, 7,25 x 1,875" w Treku EX9 15' Niebieskie pokrętło CDT podczas ręcznego ustawiania czasem przeskakuje w górę. Słyszałem, że to normalne zjawisko nawet w nowych sztukach ? Edytowane 12 Października 2016 przez yop3k Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi