Olaff Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Nazwa: Canyon Grand Canyon CF 29 (2015) Data dodania: 22 grudzień 2015 - 15:15 Rower na treningi mazowsze/góry. Zobacz rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reba29er Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 jaki rozmiar tego CF i jaki masz wzrost ? i jaki model tego CFa ? bo na pierwszym zdjeciu to rower wyglada na maly. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaff Napisano 23 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 model 5.9 2015, rozmiar M, mój wzrost to 181cm, jestem na pograniczu L-ki/M-ki, nie mam długich nóg i rąk, fotka z telefonu w rzeczywistości rower jest optymalny, ponadto zdecydowanie wolę bardziej zgrabny/zwięzły rower aby można było szybko zmieniać kierunki jazdy, balansować ciałem na krętych singlach, wydaje mi się że L-ka była by za duża. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reba29er Napisano 24 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 z perspektywy jazdy na tym cf 5.9 to gdybys teraz mial do wyboru al slx 9.9 (rocznik 2016) czy jakis cf w tej cenie ale gorszy osprzet to co lepiej brac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Olaff Napisano 24 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2015 powiem tak, ja od pierwszej jazdy jestem pod wrażeniem ramy karbonowej, niesamowicie wybiera nierówności, jeździ mi się dużo bardziej komfortowo jak na alu, ulga dla kręgosłupa, mimo że podany przez Ciebie model ma podzespoły z górnej pułki wybrał bym C.F'a, właśnie z uwagi na ramę, z czasem możesz spokojnie sobie wymienić resztę elementów a solidną podstawę czyli ramę będziesz już mieć, także polecam carbon, sprawdź sobie outlet 2015 canyona, powinno tam być jeszcze parę ciekawych maszyn ^^. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Olaff
Nazwa: Canyon Grand Canyon CF 29 (2015)
Data dodania: 22 grudzień 2015 - 15:15
Rower na treningi mazowsze/góry.
Zobacz rower
4 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.