GuMbaSek Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Witam, Poszukuję jakiś sensowny stojak pod rower MTB. Natknąłem się na coś takiego : bikefoot | Stojaki rowerowe Bike Foot Co o nim sądzicie ? Może macie jakieś inne propozycje ? Dziękuje i pozdrawiam,
modrzew Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 To ma być do serwisu i tanio? Jeśli tak i możesz poczekać do wiosny to sugeruję stojak z Lidla. Może i zajmie dużo więcej miejsca, ale poza tym to normalny stojak serwisowy, dość solidny i umożliwiający bez dodatkowych kombinacji wygodną pracę przy rowerze zamiast klęczenia za karę
Fenthin Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Stojaki o identycznej funkcjonalności kupisz za połowę ceny powyższego. Zostaje też kwestia potrzeb. Do regulacji czy wyczyszczenia napędu wystarczy. Ale z przodem roweru już nic nie zrobisz. Jeśli masz rower z pełnym zawieszeniem, jego serwis też będzie problematyczny.
GuMbaSek Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Napisano 21 Grudnia 2015 Na Lidla poczekam i kupię 2 dni temu zakupiłem rowerek, oczywiście bez stopki. Póki co jest oparty o ścianę, ale nie podoba mi się taki stan rzeczy, dlatego chciałem kupić stojak aby go postawić po każdej jeździe. Tylko w takim będzie służył celu. Czy szukać coś takiego co podałem w ww. linku ? Czy może całkowicie coś inaczej wyglądającego ?
modrzew Napisano 21 Grudnia 2015 Napisano 21 Grudnia 2015 Jak tylko do stania to oczywiście kup dowolny. Co najwyżej jak Ci przyjdzie ochota na samodzielny serwis to zapłaczesz i kupisz dodatkowo serwisowy Są też różnego rodzaju wieszaki na rower montowane do ściany, itp. Rower MTB i stopka..? Hmmmm...
Bikus Napisano 22 Grudnia 2015 Napisano 22 Grudnia 2015 Obadam może taki wieszak na rower. Z tego co widzę to można go montować na dwa różne sposoby. Jak wejdziesz na stronke to tam zobaczysz sobie na zjęciach. Tu masz link bezpośrddni do wieszaka http://www.stojakinarowery.com.pl/wieszak-na-rower-wr-11-model-prosty-kat-90-jednostronny-ocynkowany-ogniowo-p-53.html
zekker Napisano 23 Grudnia 2015 Napisano 23 Grudnia 2015 Rower MTB i stopka..? Hmmmm... I co z tego? Sam tak mam z wygody stawiania w domu (na razie nie mam jak inaczej), a i w trasie się przydaje.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.