GuMbaSek Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Witam, Poszukuję jakiś sensowny stojak pod rower MTB. Natknąłem się na coś takiego : bikefoot | Stojaki rowerowe Bike Foot Co o nim sądzicie ? Może macie jakieś inne propozycje ? Dziękuje i pozdrawiam, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 To ma być do serwisu i tanio? Jeśli tak i możesz poczekać do wiosny to sugeruję stojak z Lidla. Może i zajmie dużo więcej miejsca, ale poza tym to normalny stojak serwisowy, dość solidny i umożliwiający bez dodatkowych kombinacji wygodną pracę przy rowerze zamiast klęczenia za karę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fenthin Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Stojaki o identycznej funkcjonalności kupisz za połowę ceny powyższego. Zostaje też kwestia potrzeb. Do regulacji czy wyczyszczenia napędu wystarczy. Ale z przodem roweru już nic nie zrobisz. Jeśli masz rower z pełnym zawieszeniem, jego serwis też będzie problematyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SuppersReady Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Czekaj na Lidla.Warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GuMbaSek Napisano 21 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Na Lidla poczekam i kupię 2 dni temu zakupiłem rowerek, oczywiście bez stopki. Póki co jest oparty o ścianę, ale nie podoba mi się taki stan rzeczy, dlatego chciałem kupić stojak aby go postawić po każdej jeździe. Tylko w takim będzie służył celu. Czy szukać coś takiego co podałem w ww. linku ? Czy może całkowicie coś inaczej wyglądającego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 21 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2015 Jak tylko do stania to oczywiście kup dowolny. Co najwyżej jak Ci przyjdzie ochota na samodzielny serwis to zapłaczesz i kupisz dodatkowo serwisowy Są też różnego rodzaju wieszaki na rower montowane do ściany, itp. Rower MTB i stopka..? Hmmmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bikus Napisano 22 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2015 Obadam może taki wieszak na rower. Z tego co widzę to można go montować na dwa różne sposoby. Jak wejdziesz na stronke to tam zobaczysz sobie na zjęciach. Tu masz link bezpośrddni do wieszaka http://www.stojakinarowery.com.pl/wieszak-na-rower-wr-11-model-prosty-kat-90-jednostronny-ocynkowany-ogniowo-p-53.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zekker Napisano 23 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2015 Rower MTB i stopka..? Hmmmm... I co z tego? Sam tak mam z wygody stawiania w domu (na razie nie mam jak inaczej), a i w trasie się przydaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.