Skocz do zawartości

[rama] Kross level a3 2014

samuel87

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witam

jeśli ktoś jest zainteresowany sprzedam ramę , rozmiar 17 cali. Rama nie ma pęknięć jedynie mały odprysk lakieru .

Cena 120 zł ,mam jeszcze amortyzator suntour xcm blokada skoku obsługiwana z manetki (przebieg 1 tys)

Całość mogę sprzedać za 250 zł

post-178072-0-23610200-1450547639_thumb.jpg

Napisano

Nie bylo nic prostowane ,byla kiedys malowana bezbarwnym matowym u lakiernika, odprysk jest na tylnym trójkącie ok 1cm. Fotę jutro zrobie

Napisano

witam

jeśli ktoś jest zainteresowany sprzedam ramę , rozmiar 17 cali. Rama nie ma pęknięć jedynie mały odprysk lakieru .

Cena 120 zł ,mam jeszcze amortyzator suntour xcm blokada skoku obsługiwana z manetki (przebieg 1 tys)

post-178072-0-79546700-1450603419_thumb.jpg

Napisano

witam

603124320 zadzwoń kupię ramę
Napisano

Ramka dzisiaj dotarła, wszystko zgodnie z opisem, wysyłka ekspresowa i bdb kontakt. Szczerze polecam kolege do handlowania :)

• Root Admin
Napisano

Temat został usunięty.

Prawdopodobna przyczyna usunięcia:

- Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione

- Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu

Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...