clip7 Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 (edytowane) Witam. Zastanawiam się między tymi dwoma rowerami. Cel - maratony MTB i XC. Waga podobna. Canyon droższy o 3 stówki. Canyon ma korbę 3 blatową a Silverback 2. Silverback ma lepsze hamulce no i te koła na crestach. Szkoda , że tylko na piastach slx. Który rower byście wybrali. Silverback jest super po za tym, że nie mam wiadomości na temat tej ramy i ogólnie firmy, tylko wiem, że jakaś niemiecka. Wcześniej w ogóle o tej firmie nie słyszałem. A może jest jakiś lepszy w podobnych cenach? Edytowane 18 Grudnia 2015 przez clip7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinH Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Silverback ma jeszcze tylną przerzutkę ze sprzęgłem, to na plus. Dwublatowa korba też zdecydowanie na plus. Geo porównywalne, Canyon ma trochę dłuższy ogon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 19 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Rozumiem, że można powiedzieć, że Silverback jest lepszy. A czy w cenie do 4500zł można kupić coś lepszego od tych dwóch modeli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 20 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Znalazłem jeszcze Kellys Gate 50. Sztywna oś przód tył. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clip7 Napisano 11 Stycznia 2016 Autor Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Widzę brak zainteresowania. zamykam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi