desper1 Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 witam wczoraj własne ściągnąłem sobie zwifta na kompa ale jeszcze nie przyszedł moduł ant w związku z tym nie moge jeszcze podłączyć się i trenować, ale nie o to chodzi ... niedawno kupiłem garmina edge 520 i tam jest darmowa strava premium na chyba 3 miesiące - gdzieś słyszałem, że jak ktoś ma strave premium to 2 lub 3 mc zwifta jest za free . Przerabiał już ktoś temat ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Tak. Przy Stravie Premium dostałem 2 miesiące Zwifta za darmo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
desper1 Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Dostałem ? tzn czy gdzieś jakiś kod trzeba wpisać ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dywyn Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Nie pamiętam już dokładnie czy w bezpośrednio w stravie czy zwfit, ale wystarczyło kliknąć "activate" i po sprawie. Bez kodów i komplikacji jeden klik był. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.