popio Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Jest jakis sposób aby zdjąć plastik miedzy szprychami a kaseta bez zdejmowania kasety? irytuje mnie obcieranie plastikowej oslonki o szprychy. o osłonke chodzi plastikową zapobiegajaca zrzuceniu za bardzo łańcucha ,w sumie nie wiem jaka jest jej rola ,denerwuje mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Przeciąć ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Jeżeli Cie irytuje to jak wyżej kolega napisał potnij, połam, spal, utop a na koniec zakop i tak nie będzie więcej potrzebna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 dziekuje ide rąbać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rocky98 Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 w sumie nie wiem jaka jest jej rola Rolę pełni taką, że jakby łańcuch wpadł pomiędzy kasetę a szprychy, to się nie zaklinuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 nie dam rady pocielem ja na okolo i nic nie wyszło asz........ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 17 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Dlaczego nie chcesz zdjąć kasety? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 nie mam klucza. jest na to jakis inny sposob? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Szczypce z dlugimi szpiczastymi koncowkami i dasz rade. Ewentualnie lutownica grzalkowa albo grzanie gwozdzia nad ogniem i przeciecie nim oslony. Przy metodzie silowej uwazaj na szprychy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 przmor wlasnie ogień! ze też na to nie wpadlem ,dzieki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MokryxD Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Ja bym zdjął kasetę, będzie bezpieczniej i szybciej niż takie zabawy. Na pewno jakiś znajomy rowerzysta albo serwis mają klucz do kaset i nie będą to specjalne koszta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 przmor wlasnie ogień! ze też na to nie wpadlem ,dzieki ! No nie mów! Rozpaliłeś ognisko, wsadziłeś całe koło i w ten sposób wypaliłeś ten plastik? Hardkor! :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 nie , zagrzałem noz do tapet i pomalutku poMALUTKU CIACH ") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 A szprych nie pokaleczyłeś ? bo ja tak i skończyło się na tym że zaniosłem kolo do serwisu a tam wszystko trwało cale 3 minuty Nigdy więcej nie zdecydowałbym się na taką prowizorkę. jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ukaniex Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Chryste. Ludzie. Co z Wami nie tak? Niedługo będziecie gadać o tym jak wyciągnąć kurz z wnętrza ramy... . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tobo Napisano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Jeśli przeciął topiąc plastik to dlaczego miał uszkodzić szprychy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 dobrze rozgrzałem noż i pomalutku pierw od gory potem dołu ,pozniej zlapalem obcegami zajedna czesc plastiku , a drugimi obcegami za drugą i ... szarpnołem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Wstyd by mi było iść do serwisu z czymś co trwa 3 minuty przy użyciu czegokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jka Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 nie dam rady pocielem ja na okolo i nic nie wyszło asz........ Jeśli przeciął topiąc plastik to dlaczego miał uszkodzić szprychy? Nie czytałeś dokładnie, popatrz na co co wyżej, a jak ciał to mógł niechcący uszkodzić np. farbę na szprychach (jak ma malowane) jka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skimir Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Ło jaka tragedia by się stała - szprycha się porysowała :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.