Skocz do zawartości

plecak GO LED

Kawasaki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy będzie hitem to nie wiem, ludzie potrafią kupić różne dziwne rzeczy których nie potrzebują :P  Inna rzecz to wyświetlanie czerwonego wykrzyknika - co to ma symbolizować? Zły nastrój? Rowerzysta ma atak serca? Chce do toalety? :D

Napisano

Oj ktoś tutaj regulaminu nie przeczytał chyba :P Popraw temat bo zaraz w koszu wyląduje.

A co do plecaka to raczej taki miejski gadżet niż przydatny plecak ale czy będzie hit to raczej wątpię. Poza tym dodatkowy pilot na kierownicy :yucky:  Klamki hamulca, manetki, licznik, dzwonek, uchwyt na telefon, lampka i do tego pilot do plecaka. Jak dla mnie to już za dużo ale jak ktoś lubi mieć jarmark na kierownicy to ok :) Jeżeli chodzi o bezpieczeństwo i możliwość sygnalizowania kierunku skrętu to wolałbym kupić rękawiczki o takie: http://www.ceneo.pl/Rekawiczki_rowerowe;szukaj-Gtc+R%C4%99kawice#pid=5064 :D i do tego normalny wygodny plecak. Ale jak zaznaczył kolega wyżej ludzie często kupują rzeczy których nie potrzebują. Aczkolwiek ciekawa opcja :D

Napisano

Raczej i tak trzeba wyciągać rękę do skrętu bo takie strzałeczki '' nie mają skutków prawnych'' czyli w razie ''W'' ktoś może nam zarzucić brak sygnalizowania jakiegoś manewru...

Napisano

Czy będzie hitem to nie wiem, ludzie potrafią kupić różne dziwne rzeczy których nie potrzebują :P  Inna rzecz to wyświetlanie czerwonego wykrzyknika - co to ma symbolizować? Zły nastrój? Rowerzysta ma atak serca? Chce do toalety? :D

Czerwony wykrzyknik oznacza  hamowanie itp

być może hamuje aby pójść do toalety

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...