popio Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Witam , mam pytanie do uzytkowników owych lampek ,badz osob ktore wiedzą cos na uch temat ... a mianowicie czy jest jakas duża roznica miedzy Lampka przednia LEZYNE LED POWER DRIVE XL 600 lumenów a lampką Lezyne led super drive xl 575 lumenow ?cena tych lampek jest rózna i nie wiem czy jest sens dopalcac do drozszej ktora ma 15 lumenow wiecej ,a moze rozni je cos innego? pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popio Napisano 16 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 kupiłem zupelnie cos innego . wybor padl tez na lezyne ale na deca drive xl 800 lumenow wiec mysle ze na lekkie bezdroza wystarczy ,jutro u mnie bedzie auuu. ) z drugiej strony nie ciekawie ze jest malo info o tych lampkach na forum . bede sie dzielil wrazeniami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.