karep Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Hej, Mam pytanie odnośnie zegarka gps od garmina. Chodzi o model fenix 3. Wątpliwości moje odnośnie ilości modeli wzbudza duża rozbieżność cenowa. Trafiają się sklepowe oferty już za 1500, ale są też za prawie 3 kanty. O co chodzi? Rozumiem, że wolny rynek, że część ofert jest z dodatkowym pulsometrem, lecz opisy te same - kolory kopert i pasków są inne tylko. Z czego wynika taka rozbieżność cenowa? Czy może faktycznie jest kilka wersji tego "cacka"? pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
parmenides Napisano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Tak, jest wiele modeli i różnią się bardzo ceną. Można kupić sam zegarek oraz zegarek w komplecie z czujnikami. Ponadto poszczególne zegarki różnią się kopertami, szkłem i paskami i w zależności od tych wykończeń zmienia się cena. Przeklikaj sobie modele tutaj i sprawdź jak zmienia się cena: https://buy.garmin.com/pl-PL/PL/fēnix/wearables/c10001-bBRAND473-p1.html Na stronie Garmina ceny od 479 euro po 649 euro. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karep Napisano 15 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2015 Dziękuję za link. Czyli de facto funkcje wewnetrzne takie same, tylko opakowanie (szklo, pasek,etc) inne, tak? pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.