Kuba01 Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Zakupiony w kwietniu w 2013. Przejechałem na nim ponad 11 000 km i poza oczywistym zużywaniem się kasety, łańcucha nie sprawiał mi dodatkowych problemów. Z oryginalnych części zmienione zostały: siodełko, opony, kaseta i łańcuch, których modele wyszczególniłem w poniższej specyfikacji: SPECYFIKACJA Rama: LAZARO aluminiowa AL.-6061 21” od 180 cm wzrostu Amortyzator przód: SR-SUNTOUR NEX SF-13 amortyzowany, aluminiowy z regulacją twardości Przerzutka tył: SHIMANO ALIVIO RDM-430 Przerzutka przód: SHIMANO ALIVIO FD-M412 Manetki: SHIMANO ALIVIO ST-M410 3 x 8 Klamki hamulca: SHIMANO ALIVIO Kaseta: SHIMANO ALIVIO HG-51 Łańcuch: SHIMANO Cn-Hg71 Mechanizm korbowy: SHIMANO FCM-311 ramiona 175mm Suport: NECO na łożyskach maszynowych Hamulec przód: ALHONGA V-brake aluminiowy Hamulec tył: ALHONGA V-brake aluminiowy Obręcze: KANDS MAXX aluminiowe wzmacniane dwukomorowe Piasty: JOY TECH kasetowe aluminiowe na szybko-zamykacze Siodło: WTB Volt Comp Opony: CONTINENTAL Cyclocross Speed 700x35C 28” Mostek: ZOOM aluminiowy typu a-head Kierownica: ZOOM profilowana Sztyca siodła: ZOOM aluminiowa Pedały: FP aluminiowe Liczba biegów: 24 speed Mniej więcej taki opis chciałbym dać na aukcji. Rower jeszcze będzie serwisowany. Jak widać na niektórych zdjęciach kierownica jest źle skręcona, sam się zsuwa. Stopka także. Muszę doczyścić jeszcze łańcuch z tej rdzy czy osadu. Rower chciałbym sprzedać z bezprzewodowym licznikiem Sigma Bc 1009, oświetleniem Sigma Pava i Mactronic Walle. Ile mógłbym liczyć za niego? Link do galerii: http://postimg.org/gallery/102kolq7g/ Na zdjęciach są pedały SPD. Te jednak chciałbym zachować. Zostawię te fabryczne.
mmisiek9612 Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 z 800 zł może wyrwiesz za niego ale to bardziej na wiosnę i jak się nie będziesz śpieszył.
Kuba01 Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Napisano 14 Grudnia 2015 Za 800 zł to był bym bardzo zadowolony. Mam już 800 zł i planuje kupić szosę. Cóż nie jeżdżę teraz - brak pogody. Także mogę poczekać.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.