Skocz do zawartości

[Sklep] Wypożyczalnia Oferta Sklepu Activa

Stefciozulo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam .
Chciałem się podzielić swoim zadowoleniem i zachwytem na temat wypożyczenia roweru w Activa sklep rowerowy,
Chcieliśmy z znajomymi wyskoczyć na ciekawą zabawę urodzinową, każdy z grona przyjaciół jeździ aktywnie na rowerach. 
Lecz nie jeździliśmy nigdy na FATBIKE które można nabyć w sklepie Activa gdzie google nam ten sklep wskazało.
Mają spory wybór rowerów mowa o samych Fatach gdzie widziałem setki innych rowerów w asortymencie lecz nie to chciałem opisać a w kilka słów opowiedzieć się tego nie da co tam widzieliśmy.
wybraliśmy się tam wszyscy i sprawa była naprawdę prosta i tania.
Wypożyczenie 4 FatBike było bezproblemowe posiadają nie byle jakie rowery hydraulika była w tych fatach waga jednego była koło 11 kilogramów było co wybierać.
kosztowało nas to 60 zł za dobę wypożyczenie takiego roweru .

przy tak sporej liczbie osób dostaliśmy jeszcze zniżkę po 50 zł na głowę za dobę .
oczywiście kaucja za rower wartości 3/4 roweru się nie obyła choć rzecz jasna zabezpieczenie jakieś musi być.

ogólnie pojeździliśmy na rowerach dobrze zrobione skręcone bez żadnych wad czy usterek wytrwały 3 dni jazdy i powrót na oddanie rowerków, nie było żadnych problemów przy oddawaniu rowerów warunek był aby były umyte czyste , miła atmosfera obsługa dosyć ciekawa wyspecjalizowana takie wrażenie odniosłem .

zabawa była cudna i warta takich pieniądzach, zachęcam bo warto za niewielkie pieniądze można było nie tylko sprawdzić te rowery a zarazem dobrze się pobawić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...