Stefciozulo Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 Witam .Chciałem się podzielić swoim zadowoleniem i zachwytem na temat wypożyczenia roweru w Activa sklep rowerowy,Chcieliśmy z znajomymi wyskoczyć na ciekawą zabawę urodzinową, każdy z grona przyjaciół jeździ aktywnie na rowerach. Lecz nie jeździliśmy nigdy na FATBIKE które można nabyć w sklepie Activa gdzie google nam ten sklep wskazało.Mają spory wybór rowerów mowa o samych Fatach gdzie widziałem setki innych rowerów w asortymencie lecz nie to chciałem opisać a w kilka słów opowiedzieć się tego nie da co tam widzieliśmy.wybraliśmy się tam wszyscy i sprawa była naprawdę prosta i tania.Wypożyczenie 4 FatBike było bezproblemowe posiadają nie byle jakie rowery hydraulika była w tych fatach waga jednego była koło 11 kilogramów było co wybierać.kosztowało nas to 60 zł za dobę wypożyczenie takiego roweru . przy tak sporej liczbie osób dostaliśmy jeszcze zniżkę po 50 zł na głowę za dobę .oczywiście kaucja za rower wartości 3/4 roweru się nie obyła choć rzecz jasna zabezpieczenie jakieś musi być.ogólnie pojeździliśmy na rowerach dobrze zrobione skręcone bez żadnych wad czy usterek wytrwały 3 dni jazdy i powrót na oddanie rowerków, nie było żadnych problemów przy oddawaniu rowerów warunek był aby były umyte czyste , miła atmosfera obsługa dosyć ciekawa wyspecjalizowana takie wrażenie odniosłem .zabawa była cudna i warta takich pieniądzach, zachęcam bo warto za niewielkie pieniądze można było nie tylko sprawdzić te rowery a zarazem dobrze się pobawić
MMMAAACCC7 Napisano 14 Grudnia 2015 Napisano 14 Grudnia 2015 przetłumaczy ktoś ten słowotok? gdzie w tym poście interpunkcja, składnia, nie wspominając o innych częściach mowy..
Mod Team mrmorty Napisano 14 Grudnia 2015 Mod Team Napisano 14 Grudnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - pkt 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu - podobny temat już istnieje - narusza inne postanowienia i zasady regulaminu forum lub/i polityki prywatności. Zasady pisania na forum: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.