siimon Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Możecie polecić ogarnięty serwis albo lepiej konkretnego mechanika do przeserwisowania koła? Centrowanie z wymianą części nypli i być może szprych. Mam trochę czasu więc nie chcę iść do pierwszego lepszego. W grę wchodzi teren praktycznie całej Warszawy. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team safian Napisano 14 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Od siebie polecam Spójnię i takiego grubszego koleżkę, który tam pracuje (albo pracował, nie wiem czy nadal tam jest), składali mi tam koła, centrowali, chyba jeden z lepszych serwisów w Warszawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanzo Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Pracuje nadal. Też go polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sol Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Względnie Krzysiek w Bicyklecie http://bicykleta.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scar Napisano 16 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2015 polecam gościa z okolic Sadyby, był mechanikiem Igloopolu, Abpol/ Krupińskiego Suszec, miał warsztat/sklep. Teraz robi takie rzeczy z zamiłowania i dla przyjemności. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hi_all Napisano 19 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Krzysiek z bicykleta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team bikergonia Napisano 27 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Marcin zwany Halogenem z Legionu na Górczewskiej - zaplatał mi kilka par kółek i zawsze wzorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
robertrobert1 Napisano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Możecie polecić ogarnięty serwis albo lepiej konkretnego mechanika do przeserwisowania koła? Centrowanie z wymianą części nypli i być może szprych. Mam trochę czasu więc nie chcę iść do pierwszego lepszego. W grę wchodzi teren praktycznie całej Warszawy. pozdr Taką czynność może wykonać każdy lepszy serwis a nawet jest to fajna robótka domowa jeśli tylko obręcze nie są karbonowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 27 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2015 Dzięki wszystkim za namiary, na razie pogoda nie pozwala odstawić roweru. Legion mam bardzo blisko więc chyba tam sie udam. Taką czynność może wykonać każdy lepszy serwis a nawet jest to fajna robótka domowa jeśli tylko obręcze nie są karbonowe. "Każdy lepszy" nie równa się "pierwszy lepszy", a robótek mam pod dostatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 28 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2015 Taką czynność może wykonać każdy lepszy serwis Np. serwis na Kabatach Mielczarskiego 1 (DTbikes), który koła potrafi sp.... koncertowo. Wystarczy poczytać opinie i kogo tam zatrudniają. Czarny punkt na mapie W-wy. Dziwi mnie Twoje odgórne zaufanie do miejsc gdzie wywieszono szyld "serwis" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.