goliat Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Witam Pytanie jak w temacie. Szukam paru rzeczy firmy Endura. Będzie można gdzieś przymierzyć w Krakowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 w Krk nie widziałem ale na bank jest w Myślenicach przy zakopiance. nie pamietam jak sie nazywa sklep ale jak ciśniesz S7 to najpierw masz negrasport a później salon rowerowy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wawmann Napisano 11 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2015 Proszę oto strona do wyszukania sklepów http://www.endurasport.com/dealers/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poochaty Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Największy chyba wybór jest w backfklipie na balickiej. na zakopiańskiej też jest, trochę w specu concept store też. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Powitoł Nigdzie w Krakowie nie spotkałem się z większą ofertą model/kolor/rozmiar. Praktycznie wszędzie jest coś po trochu: mudserwis, secesja, row-mix, rowerowy przy M1 - w tych widziałem i tu bym telefonicznie podpytał. Sezon taki, że prędzej znajdziesz ciucha na narty niż na rower Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goliat Napisano 18 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Dzięki panowie za odpowiedzi! W najbliższym czasie podzwonie i popytam o dostępność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 szmaty ndury wyglądają całkiem spoko w realu. sam sie zastanawiam czy nie kupić od nich spodni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alyjen Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 http://www.dobrerowery.pl/odziez?q=endura&red=0 wprowadzili jakiś czas temu do oferty jeżeli kogoś to jeszcze interesuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
porcelanowy Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Powitoł Nie wiem jakie są powiązania formalne ale ta strona to mudserwis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alyjen Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 jakieś są, z jednej strony budynku jest logo dobrerowery.pl z drugiej mudserwis, kwestiami prawnymi się nie interesowałem ale to to samo, i fakt, przeoczyłem w Twoim wpis że w mudserwis jest sorry za dubel w takim razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas01 Napisano 15 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2016 Byłem wczoraj w Backflip na Balickiej. Całkiem spory wybór Endury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurak Napisano 23 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2016 Muszę powiedzieć, że byłem dziś na Balickiej w Backflipie i jest tam naprawdę sporo ciuchów Endury. Do wyboru rozmiary, kolory, modele. Naprzeciwko w Revorze też można coś wyczaić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.