Cybula Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Hej! niedawno sobie siedzialem i ogladalem wyczyny trialowcow i troche zaczelo mi sie nudzic i zaczalem sie zastanawiac co tu nowego wymyslic... I w koncu na mysl mi takie cos wpadlo: Czy ktoś wymyslil juz zeby na rowerze trialowym grac w klasy, albo gume??? W sumie fajnie by wygladalo... tak jak rowerzysta w kompletnym stroju do DH na rowerze dla 4 letniego dziecka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Widziałem jak moje ziomi trialowe grali w klasy taki sobie widok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 na extreme chanel widzialem jak skakal koles nad skakanka na trialowce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MetropolisXfighter Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 a macie jakiś przepis na bunny hoppa? ja ciągle podciągam kierownice do klatki piersiowej i wtedy energicznie przechylam sie do przodu a tylnie koło leci tylko na wysokość max 10 cm CO ROBIĆ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szakq Napisano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2006 mocniej i szybciej przyciagac kolana do siebie prawie pod brode Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bajuwookierun Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja proponuję siatkówkę na rowerach:) Wymaga co prawda dość dużych umiejętności (hmmm pedal kick bez rąk?? Ale dla chcącego nic trudnego:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bikerman Napisano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2006 Ja proponuję siatkówkę na rowerach:) to by się nie odbijało rękami tylko przednim kołem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.