WiNi Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 Witam, czy posiada ktoś i mógłby mi udostępnić instrukcję obsługi po polsku do trenażera elite Qubo Digital konsola Ant+ lub podesłać na mail? Pozdrawiam, Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 8 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2015 A widziałem już dzisiaj taki temat :-) tylko że ten jakoś taki dziwny tytuł ma :-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provid Napisano 9 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 Wyślij mi maila na PW - chyba gdzieś mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WiNi Napisano 9 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2015 A widziałem już dzisiaj taki temat :-) tylko że ten jakoś taki dziwny tytuł ma :-0 Nie jestem tu częstym gościem i nie bardzo wiedziałem jak to ugryźć, więc wyszło jak wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.