maczet190399 Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Posiadam obecnie standardowy i tani uchwyt serwisowy mocowany na tylnej części roweru, który podnosi tylne koło. Czy istnieje jakiś na przód ?? A może jakiś domowy sposób, jak łatwo podnieść przednie koło i serwisować przód roweru.
Bartek3033 Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Nie widziałem nigdy takowego. Istnieją stojaki podnoszące cały rower w górę, i zwykle z takich się korzysta.
tobo Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Co chcesz w ten sposób serwisować z przodu? Domowym sposobem jest przełożenie kija od szczotki między widelcem a ramą i położenie go np na dwóch oparciach krzeseł.
siemalysy Napisano 8 Grudnia 2015 Napisano 8 Grudnia 2015 Z tym kijem jednak trzeba uważać :-) Kij musi być solidny. Kiedyś coś chciałem zrobić w taki sposób i kij się złożył. Był jakiś badziewny, blacha w środku i tworzywo na zewnątrz. Skończyło się na tym, że musiałem kupic nowy kij do szczotki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.