Skocz do zawartości

[Licznik] Sigma 16.12

provayder

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie

Jako, że mój Mikołaj zaczyna się doptywać co bym chciał pod choinkę, stwierdziłem że poproszę go o licznik do roweru. Do tej pory jeździłem wyłącznie na Endomondo i jakoś brak licznika mi nie doskwierał. Nie mniej licznik rzecz przydatna więc kwestia nabycia na 99% przesądzona. Wybór padł na Sigma BC 16.12 przewodowy. Generalnie jestem amatorem, być może ten licznik i tak będzie dla mnie na wyrost, ale pytanie mam takie: wiem, że do tego licznika można dołożyć czujnik kadencji. Generalnie na allegro są one po ok. 20-25 zł plus przesyłka. Znalazłem natomiast komplet licznik i czujnik za cenę 10 zł większą niż sam licznik. Czy dla takiego amatora jak ja zakładanie czujnika kadencji ma w ogóle sens?

Pozdrawiam

@ronina

Z ciekawości pewnie będę porównywać dystans bo czas na pewno się będzie różnić. Na Endomondo jeżdżę z opcją autopauzy, żeby nie tracić czasu na przejściach dla pieszych i rowerzystów obsługiwanych przez inteligentny system sterowania ruchem. Niestety algorytmy sterujące pisał chyba jakiś student pierwszego roku i czasami na zielone światło czeka się 2-3 minuty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...