goly33 Napisano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2006 Posiadam pedaly wellgo wpd 823 i chcialbym kupic buty specialized sport mtb, interesuje mnie czy beda do siebie pasowaly bo pewnosci nie mam, wydaja sie standardowymi pedalami spd... prosze o rade pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Semper Napisano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2006 Jezeli bloki maja 2 otwory czy 4 to bedzie dzialac Teraz chyba wszystkie pedaly sa robione a`la spd (nie wiem jak z LOOK ale to Ciebie nie dotyczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 26 Sierpnia 2006 Autor Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2006 tak nie ma problemu, kupilem i wszystko dziala ok pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rozwell Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 Napisz jak się butki spisują, one mają chyba strasznie wysoką pięte czy jakoś tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bizon Napisano 30 Października 2006 Udostępnij Napisano 30 Października 2006 http://www.forumrowerowe.org/Buty-MTB-Spec...006-t20602.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goly33 Napisano 30 Października 2006 Autor Udostępnij Napisano 30 Października 2006 spisuja sie ok, pieta wcale nie jest taka wysoka, ale szybko sie sciera, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.