Gość Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Taki link przyszedł mailem https://www.youtube.com/watch?v=HrEpGq71XSU O co chodziło temu kierowcy? Popis dał niezły, znowu wrogowie polskich emigrantów będą mieli pewnie pożywkę
bzyko Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 I właśnie dlatego nigdy nie kupię sobie BMW... Zbyt często kojarzy się z takimi baranami. Bez Mózgu Wygodniej.
gtb Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Pewnie po 4 latach na zmywaku kupił se BMW , a ten okropny angielski rowerzysta nie okazał mu "szacunu" za brykę Niestety kilku takich rodaków i opinia o nas jest taka a nie inna.
ralfbutton Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Kwiat narodu z orłem w dowodzie. Trzeba się cieszyć, że wyemigrował i nie musi swoich frustracji wyładowywać tutaj. Swoją drogą mam nadzieję, że zadziała prawo karmy :-)
Kaczorak Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Trzeba się cieszyć, że wyemigrował No super - to już wolałbym żeby robił tutaj bydło niż jechał i wyrabiał opinię o Polakach za granicą. Trzeba pamiętać że opinia o każdym narodzie wyrabia się łatwiej i szybciej z tych negatywnych cech dlatego Polacy to złodzieje, Ruscy to pijaki, Anglicy to lenie a Niemki są brzydkie.
ralfbutton Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 Tylko dlaczego ja mam żałować, że wyjechał? Myślę, że taki typ może jedynie potwierdzać stereotyp Polaka, pewnie to jakiś złodziej.
krism4a1 Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 a Niemki są brzydkie. , no ale to prawda, mieszkam przy granicy - potwierdzam.
zekker Napisano 4 Grudnia 2015 Napisano 4 Grudnia 2015 już wolałbym żeby robił tutaj bydło I chciałbyś go spotkać na drodze?
Mod Team mrmorty Napisano 4 Grudnia 2015 Mod Team Napisano 4 Grudnia 2015 Thomlodz - od jakiegoś czasu lubujesz się we wstawianiu filmików a to z rowerzystami a to z pieszymi czy innymi nożownikami.Taki temat niczemu nie służy a tylko powoduje że co poniektórzy zbluzgają tego co nabroił itd. Forum nie jest po to by robić z niego kloakę. Dostajesz moderację a za następny filmik który będzie robił tylko syf na forum - pożegnamy się!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.