atlochowski Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Witam Jest już temat kupowania drobnych rzeczy w sklepie http://www.on-one.co.uk/ ja chciałbym kupić ramę i szukam kogoś kto by chciał dołączyć się do zamówienia w celu podzielenia kosztów wysyłki. Ja jestem zainteresowany tą ramą http://www.on-one.co.uk/i/q/FROOVDO126/on-one-inbred-26er-vertical-dropout Może ktoś inny przymierza się teraz do zakupu w tym sklepie? Mają obecnie niezłe rabaty. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 2 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Użyszkodnik wojtas7 coś tam przebąkiwał o zakupach w wiekszym rozmiarze... Podbij do niego... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atlochowski Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Dziękuję za informację. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Kiedy chcesz zamawiać? Ja po świętach będę jakieś drobne rzeczy kupował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atlochowski Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Chciałem koło świąt, ale z racji, że wczoraj ukradli mi rower to trochę bardziej mi się spieszy. Jeśli znajdę kogos przed świętami to chętnie kupię przed świetami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atlochowski Napisano 10 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2015 W wtorek (15.12.2015) będę składał zamówienie. Jeśli ktoś się namyśli do tego czasu to zapraszam. Jeśli ktoś będzie chciał coś mniejszego to koszty przesyłki możemy podzielić proporcjonalnie do ceny. Pozdrawiam Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskidbike Napisano 12 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 Byłbym chętny na kilka drobnych fantów z Planet X. Jesli znajdzie się więcej chętnych, aby koszt wysyłki wyszedł rozsądny, to wchodze w to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atlochowski Napisano 12 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2015 @beskidbike Tak jak napisałem zamawiać będę tak czy inaczej. na razie mam jeszcze jedną osobę chętną na drobnicę i możliwe że jedną osobę na ramę(to będę wiedział w poniedziałek). Kosztów wysyłki nie zamierzam dzielić na pół czy na trzy a proporcjonalnie do ceny zamówionych przez konkretną osobę rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atlochowski Napisano 14 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Ostatni moment na dołączenie się. Jutro po południu zamawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.