KubaMTB Napisano 2 Grudnia 2015 Napisano 2 Grudnia 2015 Witam forumowiczów. Prosze o pomoc w doborzę prezętu dla mnie. Myślę nad Garminem lub trenażerem. Garmin edge 520 Bundle Lub jakiś trenażer. Nie wiem co się bardziej przyda i co bardziej warto. Jeśli ma ktoś jakieś pytania śmiało pytać.
kamfan Napisano 2 Grudnia 2015 Napisano 2 Grudnia 2015 "Jestem głodny, nie wiem co lepiej zjeść zestaw obiadowy ze schabowym czy 2 banany. Nie wiem co się bardziej przyda i co bardziej warto." Powiedz mi jak ktoś ma odpowiedzieć na tak postawione pytanie... Czy internet naprawdę, aż tak bardzo formatuje mózgi?
talento259 Napisano 2 Grudnia 2015 Napisano 2 Grudnia 2015 A trenujesz normalnie w zimę jak jest śnieg?
Mod Team adamos Napisano 2 Grudnia 2015 Mod Team Napisano 2 Grudnia 2015 Jeśli ma ktoś jakieś pytania śmiało pytać. Ja mam jedno pytanie.Co mi się bardziej przyda: Garmin, czy trenażer?
Mlodszy92 Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Bierz Garmina,bardziej się przyda niż trenażer
vicher Napisano 5 Grudnia 2015 Napisano 5 Grudnia 2015 Nie pomogę, nie wiem co Ci sie bardziej przyda. Serio?
adhed Napisano 6 Grudnia 2015 Napisano 6 Grudnia 2015 Lepiej wydaj hajs na dobry wypad rowerowy :-) a z tej dwójki wybrałbym Garmina, bo trenażer to taka lipa, że szkoda gadać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.