BlackOrginal Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Witam serdecznie. Jest to mój pierwszy post na forum wiec chciałem się serdecznie przywitać i jesli popełnię jakies błędy proszę o zrozumiałość. Posiadam rower Merida one twenty 7.500 który został zakupiony w 08.2015 r. niedawno zauważyłem dość mocne otarcie na ramie w okolicy przerzutki tylnej. Moje pytanie jest następujące czy otarcie powstało w wyniku źle złożonego roweru ( i może podlegać gwarancji, rower został ściągany z Niemiec i składany w sklepie rowerowym ) czy tez powstało na wskutek złego użytkowania ? (Dodam że przed zauważeniem otarcia miałem delikatnie skrzywiony hak przeżytki tylnej) http://imgur.com/a/hzBUM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siejak1 Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 Źle wyregulowana tylna przerzutka przez co łańcuch spadł z najniższej koronki i jak widać coś za sobą zostawił. Raczej na gwarancję Ci haka nie wymienią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.