Skocz do zawartości

[siodełko] które z firmy Sportourer

mundek

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie. Planuje zakup siodełko firmy Sportourer jednak kompletnie nie wiem ktore bedzie dla mnie najodpowiedniejsze. Priorytetem dla mnie jest wygoda - i tym najbarziej bede kierowal sie przy zakupie. Cena nie gra roli.

Biorac pod uwage te kryteria jakie siodlo z tej firmy byscie mogli mi polecic? - moze ktos z Was uzytkuje ktorys z modeli tej firmy i moze cos na ten temat powiedziec wiecej ?

Osobiscie najbardziej zastanawiam sie nad tymi modelami:

Sportourer FLX Genuine Gel

Siodło Sportourer FLX Gel Flow

Sportourer KAALAM Genuine Gel

Sportourer KAALAM Gel Flow

Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie. Prosze doradzcie, ktore dla mnie (wygoda) bedzie najlepsze?

Halo chlopaki pomóżcie człowiekowi w potrzebie :029:

Ja tez mam taki sam problem i niestety chyba nie ma na niego innego sposobu jak przetestowanie tego co na oko wydaje ci sie odpowiednie.

Niestety jest to dosc droga zabawa kupowac co i rusz siodelka do testow ale ........

Gdzies wyczytalem taka rade. Czasami ciezko ja zastosowac.

Bierz duzo tasmy izolacyjnej wal do sklepu gdzie maja taki model, zostaw rownowartosc siodelka (jezeli sie zgodza ) oklejaj tasma prety i jazda a jak nie odpowiada to nastepne. Niestety wada jest to ze taki test nie moze trwac np 2 dni ale po pietnastu minutach jak ci sie dalej podoba to mozna zaryzykowac i kupic .

Co sie tyczy prawnych aspektow oddawania towaru to moze ktos bardziej kompetentny by sie wypowiedzial na ten temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...