MichalMMM Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Tak, potrzebujesz.http://rowerowy.com/sklep/czesci/adaptery/is-post-mount/prod/shimano-ksmmar180psa coś takiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fitoro Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 właśnie zamówiłem komplet SLX M675 z radiatorami i metalikami + tarcza 160 RT86 (tył) i 180 RT86 (przód) czyli taka średnica jak fabrycznie. mam nadzieję, że będę zadowolony (żartowałem- na pewno będą SUPER!) p.s czy coś jeszcze potrzebne do montażu, czy tylko po prostu przekręcam stare na nowe i już... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MichalMMM Napisano 2 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 (edytowane) Skrócenie przewodów - póki co oczywiście możesz jeździć jak Ci nie będą przeszkadzać.Edit: nie doczytałem do montażu nic więcej nie potrzebujesz Edytowane 2 Grudnia 2015 przez MichalMMM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fitoro Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2015 w takim razie dziękuję serdecznie wszystkim udzielającym się za pomoc w dokonaniu wyboru jak i za pomocne rady...teraz czekam tylko na dostawę, montaż i będzie super. pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fitoro Napisano 5 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Jeszcze jedno bo dopiero doczytałem, chodzi o ten system mocowania ispec. Czy mogę te hamulce zamontować na zwykłej obejmie ( czy jest taka opcja ) czy musi być na ten ispec bo jak tak to nie wiem czy moje manetki to mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 5 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 (edytowane) Twoje manetki są na zwykłą obejmę na kierownice ( nie mają I-spec ) tak więc montujesz je nie do klamki hamulca tylko bezpośrednio na kierownicy - tuż obok obejmy od klamki hamulcowej - tak jak to wygląda obecnie , a klamka posiada swoja własną obejmę . Edytowane 5 Grudnia 2015 przez gtb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 5 Grudnia 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2015 Czy mogę te hamulce zamontować na zwykłej obejmie ( czy jest taka opcja ) czy musi być na ten ispec bo jak tak to nie wiem czy moje manetki to mają. W Ispec to manetki montuje się do obejm hebli, nie odwrotnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi