Gość Paweł Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Witam Serdecznie. Od pewnego czasu myślę nad zorganizowanie wyscigu mtb. Dodam, że mam 17 lat. Prosiłbym o pomoc ze strony formalnej. Czy będąc niepełnoletnim w jakiś sposób da się zorganizować coś takiego? Jeśli tak to co musiałbym krok po kroku robić aby wyścig był formalnie gotowy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AirWheelPolska Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Ten wyścig odbędzie się wjakim miejscu,jest to publiczne czy prywatne,na ilu uczestników? Pytam bo nie wiem czy kwalifikować to jako impreza masowa czy jeszcze nie:) Poza tym bedąc niepełnoletnim nie możesz samodzielnie nic zorganizowac dopóki nie znajdziesz opiekuna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Paweł
Witam Serdecznie. Od pewnego czasu myślę nad zorganizowanie wyscigu mtb. Dodam, że mam 17 lat.
Prosiłbym o pomoc ze strony formalnej. Czy będąc niepełnoletnim w jakiś sposób da się zorganizować coś takiego?
Jeśli tak to co musiałbym krok po kroku robić aby wyścig był formalnie gotowy.
Pozdrawiam.
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.