PiPoLiNiO Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Witam. Postanowiłem napisać kilka słów o sklepie, bo jestem w szoku jak przyjaźnie może być nastawiony sklep do klienta. Kupowałem carbonowego ktm. Wymieniliśmy kilkanaście meili, kilkanaście telefonów. Zawsze miło, uprzejmie i rzeczowo. Pan z obsługi pomógł w paru kwestiach, zawsze chętnie sprawdził to co chciałem wiedzieć. Ba, robił nawet foty konkretnych rzeczy. Kompletnie zero marudzenia i niechęci mimo czasami marudzenia z mojej strony. Rower dotarł idealnie zapakowany, każda rura, ramiona korby i tak dalej, idealnie owinięte gąbkami i taśmą. Niestety okazało się, że buty które też zamawiałem były ciut za duże. W większości znanych mi sklepów zaczęłoby się marudzenie, oczekiwanie aż odeślę i dostanę nowe. A tu nie. Jeden telefon, stwierdzenie, że nie ma mojego rozmiaru i propozycja innego modelu, po czym natychmiastowa wysyłka, jeszcze zanim odesłałem nie pasujace!! Normalnie poczułem się chwilę jak bym kraj zmienił [emoji14] Podsumowując, fachowa obsługa i pro podejście do klienta. Gorąco polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Kupowałem carbonowego ktm. Proponuję eksperyment. Załóż nowe konto i kup tańsze buty na paczkomat, zobaczymy czy ciągle będziesz ich ulubionym klientem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mtbikeer Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Zarobili na tym rowerze tyle, że mogli Ci dać za friko te buty hehe nie no śmieje się. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_77 Napisano 22 Stycznia 2016 Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2016 Witam. Ja mogę tylko dołączyć się do opinii kolegi PiPoLiNiO W sklepie Metrobikes kupiłem ostatnio rower Speca(kupowałem na miejscu w Lublinie) Fajna i fachowa obsługa. Możliwość wynegocjowania fajnych cen na rower oraz akcesoria. W moim przypadku poza 20 % rabatem na rower, licznik, pedały i stopkę sprzedano mi bez marży! Na zakupione rowery mają bardzo korzystną ofertę serwisową. Jak dla mnie bardzo fachowy i dobrze zaopatrzony sklep Polecam !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weede Napisano 5 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2016 Również kupowałem tam swojego KTM-a. Obsługa bardzo w porządku i rower przyjechał fajnie zabezpieczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 8 Lutego 2016 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Ja z kolei kupiłem tam sztycę Synkrosa i podpisuję się pod pozytywnymi opiniami: bardzo dobry kontakt, podejście do klienta i szybka realizacja transakcji. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.