marcinusz Napisano 25 Listopada 2015 Napisano 25 Listopada 2015 Do sprzedania sztyca sztyca giant 30.9x375. Zdemontowana z nowego roweru, sezonowana w szafie. Cena: 40 zł Dla odbierających osobiście lub przy moim dowozie w okolicy możliwe zniżki. Foty:
marcinusz Napisano 1 Grudnia 2015 Autor Napisano 1 Grudnia 2015 Nie wiem, bo nie mam specyfikacji. Wygląda na 15-20mm. Robiłem upgrade na wyższy model - Connect SL i ona miała możliwość ustawienia 12 lub 23 mm w zależności o ustawienia "sanek". Tę nową miałem ustawioną na 12mm i był to wyraźnie mniejszy offset.
marcinusz Napisano 13 Grudnia 2015 Autor Napisano 13 Grudnia 2015 Nówka sztyca bez śladów użytkowania za 30zł i nie ma chętnych?
Root Admin Mieciu Napisano 30 Grudnia 2015 Root Admin Napisano 30 Grudnia 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.