Stachu24 Napisano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Wczoraj serwisowałem amortyzator, wszystko pięknie ładnie wyczyściłem, złożyłem do kupy i założyłem koło. Nie wiem co serwis zmienił ale koło nie ucieka już tak bardzo na lewo, może nie jest idealnie równo osadzone, troszkę pochylone na lewo nadal ale nie ucieka już tak przy uginaniu amortyzatora. Nie wiem co to się stało ale ewidentnie jest lepiej, przejrzę wszystko jeszcze raz i zobaczę czy będzie lepiej. Dzięki Pany za wszelkie podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 29 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Ja i tak bym się zastanowił nad zmianą piasty. Nawet zrobienie to własnoręcznie przez ciebie 1 raz będzie lepsze niż jeżdżenie na tym co masz Tak mi się coś zdaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wiem, że szału z piastą nie ma z tą piastą ale na razie wydatków jest na bazylion innych rzeczy.... ale gdzieś w planach jest taki zabieg zapleść całe koło pewnie chwile mi zajmie ale frajda będzie na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Ja na Twoim miejscu bym coś z tym zrobił, krzywe koło to kiepskie koło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stachu24 Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Przy serwisie amorka miałem przełożyć oś z innego koła ale brakło czasu, 3 nad ranem dawała już po głowie jutro przekładam oś i testuję w jeździe czy nadal ucieka na lewo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drmomank Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 A lagi nie są krzywe ? Tzn może jedna jest bardziej do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ja nadal odnoszę wrażenie że amor jest "puknięty". Musiałbyś go zdjąć z roweru i pomierzyć, jak będziesz miał dobry pkt odniesienia to nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi