Skocz do zawartości

[osprzęt] Shimano SLX 2016

gtb

Rekomendowane odpowiedzi

Przeglądając stronę Shimano z osprzętem MTB nie widzę zakładki z grupą SLX , jest za to 2 x XT ( M8000 i M785 ). Czyżby Shimano wycofało się z SLX ? Wchodząc na zakładki z poszczególnymi elementami grupy ( korby , przerzutki , itp. ) komponenty SLX są przedstawione.

No ale czego się spodziewasz. Jest przed premierą, więc możesz liczyć tylko na mieszaninę plotek, domysłów, przecieków i dezinformacji tych, którym zależy aby nie wszystko było wiadomo przed premierą.

Ja Ci mogę napisać, że na pewno nowy SLX  prędzej czy później będzie i przyniesie jakieś, choć nie rewolucyjne zmiany ;)

Niektórzy mają dostęp do "rozkładu jazdy na przyszły rok", np. producenci rowerów i osoby bardziej zagłębione w branżę :), oczywiście nie muszę chyba pisać że na nowe produkty, nie zapowiedziane oficjalnie przez producenta, jest nałożone embargo informacyjne. Oficjalne katalogi dla sprzedawców zawierają produkty już dostępne oraz te oficjalnie zaprezentowane, nie ma w nich żadnych informacji na temat produktów które będą dostępne w przyszłym sezonie.

Ps. Moje informacje są pewne ;)

• 3 miesiące temu...

Ktoś może wie kiedy będzie nowa grupa w sprzedaży? Jest szansa przed wakacjami?

Widziałem fotki nowych hamulców i wyglądają świetnie, prawie identycznie jak nowe XT, których zakup rozważam. A jakby cena była ze 2 stówki taniej za komplet to nowe SLX byłyby dobrą alternatywą.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...