LukiCh Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 Witam serdecznie,jestem zainteresowany kupnem nowego roweru w dobrej cenie ( katalogowa nie wchodzi w grę). Mój wzrost to 172 cm.Interesuje mnie rower na kołach 29 cali na karbonowej ramie. Proszę o konkretne propozycje. Preferencje co do marek to :SCOTTORBEAFOCUSTREKale inne ciekawe propozycje także rozpatrzę, rower nie musi być na komponentach specyfikacji katalogowych ( mile widziana nowa grupa XT i oczywiście lekkie koła - całość z wagą najlepiej do 10 kg Pozdrower
MichalMMM Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 Grand Canyon CF 6.9, Cube Reaction GTC SL
Mod Team durnykot Napisano 23 Listopada 2015 Mod Team Napisano 23 Listopada 2015 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.