ponury_zniwiarz Napisano 22 Listopada 2015 Napisano 22 Listopada 2015 Witam. Na przyszły sezon planuje zakup treka 1.1 lub treka 1.2. Zastanawiam się jednak jaką rame dobrać do mojego wzrostu? Mam 172 cm wzrostu i długość nogi około 81 cm. Nie ogarniam jednak tej geometri H2. Niby według wszystkich prawideł powinienem mieć rozmiar 54 ale czy 52 nie był by lepszy? Wiem że mi napiszecie że muszę się przymierzyć do roweru w sklepie ale jednak te 2 centymetry różnicy chyba w sklepie nie odczuje a dopiero po kilkudziesięcio kilometrowej wycieczce. Wiec tak orientacyjnie napiszcie mi na jaki rozmiar powinienem się nastawić.
Mod Team mrmorty Napisano 22 Listopada 2015 Mod Team Napisano 22 Listopada 2015 proszę zapoznać się z zasadami zakładania nowych tematów Temat usunięty. Powód:- pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu.Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.