Pegasus Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Chyba już pozamiatane...prowadzący dorobił już sobie do 3150 i zapewne to mu starczy, bo głosowanie kończy się jutro o 12....my nie mamy nawet 2800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Bo prowadzący i jego klikacze na pewno zmieniają sobie ip. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Nie możecie z kilku urządzeń bo wychodzicie jednym IP na "świat". Wyjściem jest komp + np komórka z internetem ( nie przez Wi-Fi) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin_ostrów Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wrzućcie na FB , na jakieś grupy rowerowe i pozamiatane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Szanse żeby go przegonić są... marne. No niestety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Walczyc trzeba do konca. Jak sie powiedzialo A to trzeba powiedziec B. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Nie możecie z kilku urządzeń bo wychodzicie jednym IP na "świat". Wyjściem jest komp + np komórka z internetem ( nie przez Wi-Fi) Mówię o czterech różnych adresach ip z czterech komp. Natomiast wiadomo, że jak mam 3 zintegrowane urządzenia /pc + i'pad+ kom./ no to jest jedno ip. Ale np w jednym domu są dwa różne komp. i dwa różne adresy ale na jednym ruterze i też nie można zagłosować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Adres IP komputera typu 192.168.1.100 a adres IP jaki otrzymal router od dostawcy internetu to dwie rozne sprawy. Cztery komputery podlaczone do routera maja rozne adresy IP w sieci lokalnej ale o adresie widocznym na zewnatrz sieci decyduje router. Proponuje wylaczyc router i po kilku minutach wlaczyc ponownie. Jest szansa ze zewnetrzny IP bedzie inny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Ok. dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Jest dokładnie tak jak kolega Przmor pisze, gdyby nie to, w pracy miałbym kilkanaście głosów dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zapaleniec99 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wpadłem na pomysł oprócz łapkowania z laptopa i smartphona (z domyślnej przeglądarki przez LTE) zainstalowałem w moim LG firefoxa z Google Play. Spróbowałem przez tego firefoxa (poprzez LTE) zalajkować i udało się! W ten sposób byłem w stanie dziś dodać 3 łapki z czego 1 z laptopa i 2 lajki z jednego smartphona z Androidem Lolipop. Jeśli macie taką możliwość i chęci to zainstalujcie sobie firefoxa na swoich smartphonach i spróbujcie zalajkować z tej przeglądarki bo mi się udało więc Wam też powinno odpalić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KolegaMisia Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Dlaczego moderatorzy nie przypięli jeszcze tego tematu na głównej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Przewaga prowadzacego spadla ponizej 300 glosow. To naprawde jest do wygrania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Niestety nie udało się nawet po wyłączeniu rutera. Ale nie moglam łapkowac też z czterech zupełnie oddzielnych komp. na oddzielnych ruterach, w różnych domach u moich sąsiadów. Tego to już nie potrafię wytłumaczyć, zwlaszcza, że poprzednio udało się. Ale jutro od rana obowiązkowo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Nalezaloby wiec wyczyscic pliki cookie w przegladarce i glosowac z okna prywatnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Na razie jest 300, a pewnie w nocy wskoczy mu kolejne +100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Paula, przestan siac defetyzm. Przeciez dla Ciebie walczymy o rower! Zagrzewaj ludzi do walki a nie zniechecaj. Mamy teraz odpuscic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 aaaa wybacz mi. Ja tylko piszę to co widzę! xD Nie odpuszczamy, jak komuś dalej chce się walczyć to jutro od rana łapkujemy, udostępniamy i zachęcamy ile wlezie! Niech "miszczu" poczuje presję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 30 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dwie nowe łapki. :thumbsup: Ostatni dzień głosowania, strata mimo zaangażowania wielu sympatyków się utrzymuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Kolejne dwie Przewaga trochę się zmniejszyła ale niestety to nadal 270 głosów może jeszcze się uda Głosować! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas01 Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dołożyłem dzisiaj kolejne 3, jak co dzień, ale jemu też przybyło tyle samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 2 głosy poszły, niestety nic więcej już nie ugram Powodzenia, 2 miejsce chyba będzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Ode mnie dziś 5 łapek, więcej nie dam rady. Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 30 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Dziękuje za każdą łapkę! Może go dogonimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 30 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 30 Listopada 2015 Proszę i ode mnie kolejne poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.