Pegasus Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 (...) Dziś tylko 30 glosów a nasza sprinterka dziś 130 i cały czas glosy wpadają. (...) (...) prowadzącego brakują już tylko 304 glosy !!! Niestety już 2836 do 2450. Prowadzący chyba wrócił z pracy, zjadł obiad i zaczął łapkowanie... walczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 "sprinterka i jej rozprowadzający " dobre na tytuł do filmu xxx autorka foty może spróbuje ja wrzucic tu na forum do działu jedna wyprawa jedno foto to juz tam eksperci od fotografii jej pojaśnią do czego sie zdjecie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 @Gdy Fajne masz fantazje Nie bawię się w fotografa, nie interesuje mnie co kto myśli na temat mojego zdjęcia i nie potrzebuję na jego temat opinii. Twoja "rada" lekko nie trzyma się kupy w danym temacie (który był wyjaśniany w pierwszym poście, jak się umie czytać no to bez problemu można przyswoić). Każdy musi się wyżyć, napisać co myśli i kilka negatywnych opinii zawsze się znajdzie, więc pisz śmiało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 zacytowałem tylko przedpiszących Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Dać chłopu internet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Kolejny Drugie miejsce już na 99% Twoje teraz walka o pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Kolega odpuścił, także drugie mam na pewno.. Ale co mi po plecaaaaaaku no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 No faktycznie prowadzacy znow przycisnal. Walczymy do konca, moze jutro i w poniedzialek nie bedzie mial czasu? Albo net mu padnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zapaleniec99 Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 @xpaulaasx Koleś widzi jak depczesz mu po piętach i nabił sobie już 2901 Jestem tej myśli, że po zakończeniu głosowania udowodnią frajerowi oszustwo i rower będzie Twój Stay strong! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Napisałem od nich maila nawet żeby zwrócili na to uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 że po zakończeniu głosowania udowodnią frajerowi oszustwo i rower będzie Twój Stay strong! Byłoby fajnie, aczkolwiek wolę się nie nastawiać na taki "pozytywny" obrót sprawy Ale stay strong - always Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Robię co trzeba i nie zabierałem do tej pory głosu w sprawie ale jak słodka koleżanka Paulinka nie wygra to mnie zwyczajnie krew zaleje i tyle w temacie . Kurna przecie to co prowadzi to są jakieś jawne kpiny więc spinamy tyłki i pomagamy ze zdwojona siłą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
filipog44 Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Głos oddany Prowadzące zdjęcie to rzeczywiście jakaś kpina.. Trzymam kciuki Paulina! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Dziś tylko jeden - służbowy został w pracy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bzyko Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Temat obserwuję od zaledwie kilku godzin, wciągnęło mnie jak i pozostałych. I widzę że ... gonisz go !!! ... wyraźnie dziada doganiasz !!! ... dajesz, dajesz !!! Łykniesz go na ostatniej prostej jak Olaf Ludwig Uwe Amplera w Wyścigu Pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Do tego bym nie namawiał, bo to już jest nieuczciwa zabawa. I jak mniemam, tak robi obecny lider. Albo ma bardzo duuużą rodzinę (w co wątpię). Nieuczciwe jest oddawanie tego samego głosu wiele razy. Jesli więc bawić się nieuczciwe to wg mnie z rozłączaniem neo na nowe ip i jazda. Wszystkie głosy oddane wielokrotnie powinny być uniewaznione. Jestem ciekawy kto wtedy by wygrał ten konkurs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 29 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Sytuacja stabilna, będzie plecak. Nowy dzień, nowa łapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Kolejne Drugie miejsce już na pewno twoje a teraz czas na pierwsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Ciągle jest szansa. Łapka dzisiaj ode mnie. Potem pójdę przypilnować sąsiadów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 29 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 gonisz go !!! ... wyraźnie dziada doganiasz !!! ... dajesz, dajesz !!! Łykniesz go na ostatniej prostej jak Olaf Ludwig Uwe Amplera w Wyścigu Pokoju. Hahah dodajesz motywacji!! No gdyby się jakoś ładnie ugadać (ktoś już rzucił tym pomysłem) tak koło 10 jutro i zarzucić mocą łapek.. Może dałoby radę go łyknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siurak Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Wszystkich oburzonych chciałbym poinformować, że tak właśnie wygląda 90% internetowych konkursów. Nic w tym nieuczciwego nie ma, bo firmy organizują takie zabawy głównie w celach marketingowych i jest im jak najbardziej na rękę promowanie konkursowego zdjęcia z firmowym logo wszędzie gdzie się da. Co do szukania dodatkowych głosów to na fejsie są specjalne grupy trudniące się wzajemnym wspieraniem w konkurach. Proponuję również tam uderzyć w celu walki o 1 miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 No żesz kurczę, próbowałam zagłosować z 4 sąsiedzkich komp /mac / i od razu łapka jest czerwona. Dzisiaj rano głosowałam ze swojego I'pada i było ok. Wczoraj głosowałam z tych sąsiedzkich komp. I też było ok. Ktoś ma tego typu problemy? Z pc są też problemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 U mnie poszło bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 Izka Mam to samo, z mogę wysłać tylko z jednego - albo PC albo laptop. Zależy to chyba od IP internetu, ale pewien nie jestem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empe Napisano 29 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 29 Listopada 2015 i jeszcze z fonika po 3G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.