xpaulaasx Napisano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Jeeeeeeeeju kocham Was normalnie!! Szansa wygranej powoli wzrasta.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Zdjęcie z pomysłem, ładna buzia, miły uśmiech /a nie jakiś kretyński dzióbek/. W dodatku dziewczyna gra fair /patrz post nr 44/ . Jeśli ktoś jeszcze się zastanawia, to naprawdę...niech się nie zatanawia tylko da wsparcie. Trza podgrzać atmosferę! Do łapkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Skoro świt dwa kliki więcej :thumbsup: . Łapkować bo różnica do trzeciego nie jest powalająca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 2 łapki poszły Wrzuciłem wpis na serwis "Wykop", mam nadzieję że i tym razem użytkownicy będą pomocni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adhed Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 zagłosowane, wygrasz to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 fajna lajkowo-okejkowa żebranina. żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 @gdy Bo co? Bo dziewczyna napisała żeby na nią głosować? Gdyby nie takie "ogłaszanie" się to nikt by o takim konkursie nie wiedział, spójrz chociażby na wyniki innych fotek. Zresztą, temat Cie nie interesuje i nie chcesz pomóc to ... idź sobie. Zawsze ale to zawsze musi się znaleźć jakiś "hejter" któremu coś nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Jesteś litościwy i elegancki Skom25. "...to...idź sobie"? Ja ujęłabym to inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Kolejny dzień ,kolejne 2 łapki Zabawa przednia , ekscytacja jakby się samemu brało udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Rowniez standardowo 3 lapki dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumperator Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 A dorzucam i od siebie, z czystej ciekawości jaki z tego finał będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raffik Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Paula staniesz się ulubienicą forum, jak wygrasz ten rower. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Ja myślę że już się stała, więc wygranie tego konkursu wiele nie zmieni Tak czy inaczej, fajnie obserwować jak rzesza ludzi codziennie klika aby podbić głosy, gdybym ja przykładał się tak do swoich obowiązków jak do tego klikania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 "konkurs" żebrania hehehheheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ElDiablo Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 kciuk poleciał... A fota przeciwnika to faktycznie jakaś hydrozagadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 "konkurs" żebrania hehehheheh Masz jakiś problem? A może to twoje zdjęcie jest na pierwszym miejscu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zapaleniec99 Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Też mi się tak zdaje. Dziś lecą 2 lajki z mojej strony. Grosz do grosza i będzie koko... Kross! Trzymam kciuki mimo wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaczorak Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 "konkurs" żebrania hehehheheh Dlaczego jesteś taki niemiły? Dzieci się z tobą nie chciały bawić w piaskownicy jak byłeś mały i zgorzkniałeś bo inaczej tego nie potrafię sobie wytłumaczyć? Idź stąd jak się nie umiesz bawić i nie psuj zabawy innym!!!! A ode mnie 3 łapki poszły Powodzenia życzę i trzymam kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Glosujcie z okien prywatnych przegladarek, rozlaczajcie internet jesli macie neostrade czy komorki. Po kilku minutach polaczcie sie i jest duza szansa na inne IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 28 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Ojej, niech se "hejtuje". W gruncie rzeczy odkąd widzę zaangażowanie tylu ludzi w tej sprawie to naprawdę fajnie się bawić w taki konkurs (mimo kilku nieprzyjemności po drodze) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Paula, Ty jestes jak sprinterka naszej forumowej grupy a my rozprowadzajacy. Trzymaj sie, nie rezygnuj, szukaj nowych mozliwosci zdobycia glosow. To nie jest zebranie o glosy, nie ma sie czego wstydzic. Jedziemy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gofer2005 Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Nie no pany to trza wygrać bo jak na 1 miejscu może być Giant na fałbrejkach ? normalnie śmiech na sali Może w nagrodę Paula wrzuci na serwer jakąś sesję w samych skarpetkach na bajku czy cuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Na dwoch innych forach napisalem post z prosba o glosy. Kazdy glos sie liczy ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 28 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Nie no pany to trza wygrać bo jak na 1 miejscu może być Giant na fałbrejkach ? Przewaga maleje ale trzeba by zmobilizować jeszcze większą ekipę bo jedynka jest pompowana niemożebnie. I nie ma innego wytłumaczenia jak wałek. No bo nawet człowiek nie zainteresowany rowerami oceni, że zdjęcie jest jak "kupa na butach". Kolejny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 28 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2015 Apropo kupy, czy tylko mi się wydaje że Panu z pierwszej fotki w galerii wjechało się na "coś" przednią oponą ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.