karolg Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Dzisiaj 5 ode mnie, jak jeszcze dorwę się do jakiegoś "diwajsa", to kliknę kolejne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Następny 2029 albo 2030. Przewaga nad trzecim rośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Kolejne Przewaga ciągle rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Emocje naprawdę mega, jeszcze jak mi tak ładnie piszecie o lajkach No, do poniedziałeczku można łapkować ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 To co, walczymy o rower dla kolezanki? Trzeba to tylko madrze rozegrac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Masz jakiś pomysł?? dzisiaj 2 ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Kurde, dopiero zobaczyłem, że można codziennie... eh. Łapka poszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zapaleniec99 Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Poleciały dziś 2 z mojej strony Kurcze szkoda, że wcześniej o tym nie wiedziałem. Do poniedziałku będą po 2 codziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Ojej, o rower to bd mega trudno. Temu ziomeczkowi co chwile jakaś setka wpada ;p No nie wiem, nie chce Wam zawracać głowy jakimś konkursem. Ale jak już ktoś jest chetny to może chociażby poudostępniać gdzieś u siebie moje zdj + opis z wyjaśnieniem.. No innego pomysłu to nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Można by spróbować na jakiś grupach na fb o np. sprzedaży części rowerowych itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Tam to się obawiam, że mnie zbanują i wyrzucą z grupy ;> Dam znowu na forum three60. I udostępnie na kilku fp, ale niestety większość odbiorców to lenie i sie nie chce wchodzić w link, szukać i w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 No innego pomysłu to nie mam Nic ważnego tu nie napisałem, jeśli się da to proszę o usunięcie posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Ode mnie tez poszlo dzis z 10 lapek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Poszłam po sąsiadach. Obiecali, że będą łapkować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Lepiej nie piszcie czegoś takiego bo ktoś może się przyczepić i będzie problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przmor Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Powinnismy zblizyc sie w niedziele poznym wieczorem do prowadzacego na 100-150 lajkow i od 11 w poniedzialek zaatakowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Kurka wodna, to może jest w zasięgu ten rower. Skoro on nabija tyle, to może i Ty możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kozek Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Za radą kolegi z forum usunąłem mojego posta, bo rzeczywiście może zaszkodzić. Jeśli możesz to usuń moją zacytowaną wypowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Najlepiej będzie jeśli mod zrobi porządek i usunie posty od 87 do 94 @@Puklus, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Wybaczcie, nie nadążam. Zaraz postaram się usunąć, choć słabo ogarniam opcje tutaj.Czemu mają się czepiać tych kilku poprzednich postów? (rzadko tu bywam to i wiedzy mało). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Wybaczcie, nie nadążam. Zaraz postaram się usunąć, choć słabo ogarniam opcje tutaj. Ty nie możesz to musi zrobić mod Czemu mają się czepiać tych kilku poprzednich postów? (rzadko tu bywam to i wiedzy mało). Przeczytaj zacytowany fragment przez forumowiczkę Izka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 27 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 No to tak, nie skupiłam się na cyferkach postów. Wszystko jasne ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Paula, dalej walczymy o rower. Łapkujemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Tradycyjnie ode mnie dzisiaj też 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Paula, edytowałam mój post /nr 92/ wywalając cytat. Sprawa jest załatwiona. Łapkujemy!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.