Mod Team michuuu Napisano 25 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 drugie plecak a trzecie rękawiczki? Bo pierwsze jak widać jest nieosiągalne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Jeżeli FAKRO chce się kojarzyć z prehistorią widoczną na wygrywającym zdjęciu to .... kij im w oko. Natomiast Koleżankę ogólnie bym im zaproponował do sesji . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cheeq Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Także ode mnie leci lajk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokerman9 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 poszło jak sie uda pojdzie jeszcze pare lajkow Jeju dziękuuuje Wam! Jak Wam się chce dawać łapkę codziennie to w ogóle szacun No jakbym się utrzymała a tym drugim to zawsze wygram fajny plecak, a nie rękawiczki w nagrodę dla Nas za lajki,fajne zdjęcie na rowerze tutaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 w nagrodę dla Nas za lajki,fajne zdjęcie na rowerze tutaj na forum popieram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Kolejne 2 głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 25 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Haha kurcze miło mi bardzo! Nad zdjęciem zawsze można pomyśleć, w końcu trzeba podziękować No niestety rower jest tylko za pierwsze, które jest "nieosiągalne" jak to ładnie kolega stwierdził. Teraz najlepiej się skupić, żeby utrzymać drugie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 26 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Kolejne dwa :thumbsup: . Do pierwszego nie ma szans ale żeby spokojnie utrzymać drugie miejsce. Sprawdziłem stan rywalizacji i niestety mamy tylko rękawiczki ale różnica niewielka, trza się zmobilizować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 mamy tylko rękawiczki dla wszystkich nie wystarczy kolejny głos , niewielka różnica 9 głosów Głosować !!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Sprawdziłem stan rywalizacji i niestety mamy tylko rękawiczki ale różnica niewielka, trza się zmobilizować. Yep! Byłoby super! Każda łapka ma moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Kolejne 2 Już masz 7 punktów przewagi nad trzecim Teraz tylko musisz utrzymać tą pozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GREEQ Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Mówisz i masz , poszła łapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Kolejne 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pegasus Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 kolejna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 26 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 że Wam się tak chce.. Mega dziękuje Trza utrzymać drugie miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmoorroo Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 I ode mnie też 2 głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siewca_Spustoszenia Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Też poklikałem, wczoraj i dziś PS I ja również wyrażam swoje oburzenie tym, jakie zdjęcie wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michma Napisano 26 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2015 Ode mnie też dwa dziennie idą. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Izka Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 O kurczę, ale emocje. Trzymaj się! Powodzenia! Ode mnie też codziennie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Głos nr 1999 i 2000 oddany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team michuuu Napisano 27 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Masz kolejne :thumbsup: . Emocje jak na wyścigu. 2012 do 2011, sytuacja dynamiczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 27 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Ode mnie na razie 2, w pracy jeszcze 2 dorzucę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 27 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 2024. Klikamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.