xpaulaasx Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Hej, mam nadzieję, że mogę poruszyć ten temat na forum Sprawa jest prosta: biorę udział w konkursie i fajnie by było wygrać. Planowałam doinwestować mojego Speca, a że ciężko z funduszami.. No nic, po prostu mega ważna sprawa dla mnie:) Wystarczy, że wejdziecie tu http://www.fakro.pl/produkty/rowerem-z-fakro/galeria/ i dacie like pod moim zdjeciem (podgląd zamieszczam poniżej). Focisza usadowiła się w drugiej kolumnie od prawej, po środku. Tytuł: Zakopane. Dla wytrwałych: głosować można codziennie, choć niestety ostatnio pojawiają się dzikie problemy co odbiera totalnie całą frajdę z tego.. Bardzo bym była wdzięczna za każdą łapkę, został tydzień do końca, a do "mistrza prowadzącego" dzieli mnie ponad 300 łapek Jak możesz to podaj dalej! Mam nadzieję, że moja prośba trafiła w dobry dział, temat i w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
firefoks Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Dział ogłoszeń matrymonialnych jest 3 tematy niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Łap ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Dział ogłoszeń matrymonialnych jest 3 tematy niżej Trochę niefajne z twojej strony. Może to cię zaskoczy, ale chodzi mi tylko o łapki i ten konkurs;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ipla Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Dałem okejke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piter233 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Tak to jest jak niektórzy myślą nie tą główką co powinni Okejka leci też ode mnie. A jakbyś zmieniła zdanie co do charakteru ogłoszenia to jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SySy1912 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 przecież to wygrywające zdjęcie to jakaś porażka totalna... trochę ustawiony ten konkursik ale kliknąć na Ciebie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin9 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 trochę ustawiony ten konkursik Chyba masz racje albo ktoś kupił głosy... Niech mi ktoś wyjaśni co niby takiego ciekawego jest w tym zdjęci? Bo ja widzę tylko stary rower i kawałek płotu.. Jeszcze tytuł "Mój rower na tle natury" Jakiej natury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Haha no niestety macie racje.. Co chwile są jakieś błędy w oddawaniu łapek, a "miszczowi" lajki wpadają oooo tak :/ No ale może ustawione, może kupuje, a może ma dobrych znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kiciok Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Poszedł plusik. A ten typ pewnie zmienia IP albo coś innego cuduje i sam sobie nabija. Nie wierzę, żeby ludzie głosowali na coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 ale spokojnie oprócz nagrody głównej przyznanej przez internautów są jeszcze nagrody przyznawane przez jury organizatora więc powinnaś się załapać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team adamos Napisano 22 Listopada 2015 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Ładna buzia - daję lajk. PS. Co jest do wygrania? Okno dachowe? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 adamos - taki se górski Krossik, no ale za takie 1,5k chodzi, więc coś nie coś by mi pomógł.. mmisiek9612 wątpie, bo inne zdjęcia są bardziej "kreatywne". Choć mam nadzieję, że dostrzegą moją subtelną metafore - Fakro na szybie, okno na świat etc.. Poszedł plusik. A ten typ pewnie zmienia IP albo coś innego cuduje i sam sobie nabija. Nie wierzę, żeby ludzie głosowali na coś takiego. Dziękuję. W każdym razie dobry cwaniaczek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotrek383 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Zagłosowałem Śmieszy mnie trochę interpunkcja firmy Fakro "Odpoczywasz, jeżdżąc rowerem?" i "Najlepsi, zostaną nagrodzeni" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Dziękuję. W każdym razie dobry cwaniaczek Sama bierzesz udział w tym bagienku pt: "kto wyżebra więcej lajków" to chyba nie jesteś zdziwiona ? Chyba nie masz wątpliwości że w takich "konkursach" zawartość zdjęcia, walory artystyczne itd. to sprawa zupełnie wtórna Sorry, ale to jest na poziomie gimbazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 22 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 HarveyDent jestem zdziwiona, bo z początku myślałam, że odda się raz głos i tyle. Potem okazało się, że można codziennie - no okej. Potem ktoś zaczął zgłaszać zdjęcia, problemy z głosami i od tego momentu średnio mi się to podoba. Ale nie będę odpuszczać, choć jak piszesz "jest to poziom gimbazy". Nagroda jak najbardziej spoko. A że powstało takie bagno - trudno, sami se robią problem. Zagłosowałem Śmieszy mnie trochę interpunkcja firmy Fakro "Odpoczywasz, jeżdżąc rowerem?" i "Najlepsi, zostaną nagrodzeni" Dzięki No nie dopracowali sobie tej stronki.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Poszły 2 łapki z dwóch różnych komputerów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GajekL Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Okejka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erzurum Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 a to dobre, prowadzące zdjęcie w konkursie daje jasno do zrozumienia, że konkurs powinien zostać unieważniony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
provayder Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Łapka poszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 Ładna koleżanka, ładny rower, ładna fotka- łapka leci Zdjęcie "prowadzące" zdecydowanie jest "ukartowane". Myślę że łapki nabija sobie ktoś kto ma dostęp do wielu adresów IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mmisiek9612 Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 szkoda że nie ma łapki w dół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xpaulaasx Napisano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Napisano 23 Listopada 2015 Dzięki wszystkim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.