Darkwojtek Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 WitamChciałem się zapytać czy można tak ćwiczyć.W domu mam mini siłownie i trenażera. Chciałbym zbudować siłę bo miałem problem z tym w tym sezonie.Myślałem o przysiadach z sztangą, martwy ciąg, trening łydki itp + do tego trenażer 60 min - 500m po płaskim i 500m pod kontem 5% i tak cały czas przez 60 minPrzyniesie to wzrost siły ?Chce się teraz do początku marca skupić na silę a później wyjść na szosę i długie dystanse robićStartuje przeważnie w wyścigach w górzystym terenie Z góry dziękuje z zady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ludz Napisano 22 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 22 Listopada 2015 O ile masz opcję, to zajdź do jakiegoś fitness clubu na kilka zajęć z treningu obwodowego/crossfitu/tabaty i na roweruch stacjonarnych. Po prostu zobaczysz, co można robić w ramach takiego treningu, plus nauczysz się to robić dobrze (o ile jeszcze nie umiesz - ale w przypadku przysiadów i martwych to istotne, bo pokasować sobie plecy jest łatwo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.