Gość Mateusz Napisano 20 Listopada 2015 Napisano 20 Listopada 2015 Witam może na początek coś o mnie później jeździe i na koniec dodam o cenie Waże okolo 75kg ( staram sie zmniejszyć do 70-65) 175 wzrostu Mam zamiar jeździć po lesie szosie szukam dość mocnego i wygodnego roweru Na sezon średnio zrobiłem 3 tys km po szosie teraz mam zamiar kupić coś pod inny teren Cenowo od 1tys - 2,5tys z moż dołożenie biedy nie ma. na oku mam dany rower i chciałbym poznać wasze opinie http://allegro.pl/30-merida-rower-big-seven-300-18-5-mtb-poz-i5805302134.html Dzieki ze pomoc P.S Wygodnego tzn bez zbędnych napraw i regulacji ...
RemarSportPL Napisano 24 Listopada 2015 Napisano 24 Listopada 2015 Podałeś dobry,solidny model Meridy,który powinien spełnić Twoje oczekiwania. Poza tym sprecyzuj jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel,tak abyśmy podali kilka ciekawych alternatyw innych marek:)
Gość Mateusz Napisano 25 Listopada 2015 Napisano 25 Listopada 2015 Witaj Hmm myślę że budżet powinien wyjść około 2000-2500 zł max Jeśli jest ktoś zdania żeby nie kupować lub zna podobny do tej Meridy o podobnym sprzęcie proszę o propozycje
AirWheelPolska Napisano 1 Grudnia 2015 Napisano 1 Grudnia 2015 Nie wiem czy Merida to najlepszy wybór,do tej kwoty masz kilka innych opcji jak np: Scott Scale 76 z bardzo odbrym osprzętem,zernij na ten model,może akurat Ci się spodoba.
Pytanie
Gość Mateusz
Witam może na początek coś o mnie później jeździe i na koniec dodam o cenie
Waże okolo 75kg ( staram sie zmniejszyć do 70-65) 175 wzrostu
Mam zamiar jeździć po lesie szosie szukam dość mocnego i wygodnego roweru
Na sezon średnio zrobiłem 3 tys km po szosie teraz mam zamiar kupić coś pod inny teren
Cenowo od 1tys - 2,5tys z moż dołożenie biedy nie ma.
na oku mam dany rower i chciałbym poznać wasze opinie
http://allegro.pl/30-merida-rower-big-seven-300-18-5-mtb-poz-i5805302134.html
Dzieki ze pomoc
P.S
Wygodnego tzn bez zbędnych napraw i regulacji ...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.