Gość Mateusz Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Witam może na początek coś o mnie później jeździe i na koniec dodam o cenie Waże okolo 75kg ( staram sie zmniejszyć do 70-65) 175 wzrostu Mam zamiar jeździć po lesie szosie szukam dość mocnego i wygodnego roweru Na sezon średnio zrobiłem 3 tys km po szosie teraz mam zamiar kupić coś pod inny teren Cenowo od 1tys - 2,5tys z moż dołożenie biedy nie ma. na oku mam dany rower i chciałbym poznać wasze opinie http://allegro.pl/30-merida-rower-big-seven-300-18-5-mtb-poz-i5805302134.html Dzieki ze pomoc P.S Wygodnego tzn bez zbędnych napraw i regulacji ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RemarSportPL Napisano 24 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2015 Podałeś dobry,solidny model Meridy,który powinien spełnić Twoje oczekiwania. Poza tym sprecyzuj jaki budżet jesteś w stanie przeznaczyć na ten cel,tak abyśmy podali kilka ciekawych alternatyw innych marek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Mateusz Napisano 25 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2015 Witaj Hmm myślę że budżet powinien wyjść około 2000-2500 zł max Jeśli jest ktoś zdania żeby nie kupować lub zna podobny do tej Meridy o podobnym sprzęcie proszę o propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AirWheelPolska Napisano 1 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2015 Nie wiem czy Merida to najlepszy wybór,do tej kwoty masz kilka innych opcji jak np: Scott Scale 76 z bardzo odbrym osprzętem,zernij na ten model,może akurat Ci się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pytanie
Gość Mateusz
Witam może na początek coś o mnie później jeździe i na koniec dodam o cenie
Waże okolo 75kg ( staram sie zmniejszyć do 70-65) 175 wzrostu
Mam zamiar jeździć po lesie szosie szukam dość mocnego i wygodnego roweru
Na sezon średnio zrobiłem 3 tys km po szosie teraz mam zamiar kupić coś pod inny teren
Cenowo od 1tys - 2,5tys z moż dołożenie biedy nie ma.
na oku mam dany rower i chciałbym poznać wasze opinie
http://allegro.pl/30-merida-rower-big-seven-300-18-5-mtb-poz-i5805302134.html
Dzieki ze pomoc
P.S
Wygodnego tzn bez zbędnych napraw i regulacji ...
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.