MarcinGoluch Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Witam Wszystkich, Nowy sezon i nowe wyzwania do realizacji których poszukujemy Pracownika na stanowisko Serwisant/Sprzedawca do naszego salonu Gianta mieszczącego się w Lubinie (woj. Dolnośląskie) Tworzymy firmę o ugruntowanej pozycji na rynku. Przeszło 20lat ciągłego rozwoju, 5 sklepów (+1 na 2016). Firma mSport to nie tylko biznes, to pasja którą możecie dzielić i rozwijać razem z nami. Osoba której poszukujemy będzie pracowała bezpośrednio ze mną (więc łatwo nie będzie ). Wymagane podstawowe umiejętności serwisowe, niepożądany strach przed kluczem i śrubokrętem. Praca w pełnym wymiarze czasu 8h. Pierwsza umowa okres próbny 3 miesiące, kolejna czas określony do roku czasu lub (jak to się stało w moją osobą ) umowa na czas nieokreślony. Kwestia płacy zostanie przedstawiona poszczególnym kandydatom na indywidualnych spotkaniach. Czytelny system wynagradzania w części stałej i prowizyjnej. Dodatkowe profity poza płacowe, wyjazdy szkoleniowe i integracyjne . Zainteresowane osoby proszę o przesłanie CV bezpośrednio do mnie na adres mailowy marcin@msport.com.pl. Pozdrawiam Marcin Goluch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 20 Listopada 2015 Udostępnij Napisano 20 Listopada 2015 Daj znać jak 3miasto zaatakujecie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 17 Grudnia 2015 Autor Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2015 Skajtel dawaj w dolnośląskie . Zmiana planów jest taka, że nowy pracownik nie będzie ze mną pracował, a z naszym grawitacyjnym kolegą. Sprzedawca/serwisant dostanie pod opiekę m.in naszą nową markę czy Specialized. Oczekiwania nie małe ale myślę, że warunki również niezłe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skjaatel Napisano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2015 Bardzo chętnie, rejon ciekawszy do jazdy. Niestety, bank kotwicą mnie uwiązał ale kto wie, za 2 lata koniec kredytu;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 23 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Nowy sklep prawie 500m2 i ponownie powiększamy ekipe. Kogo było warto wyciągnąć od konkurencji już to zrobiliśmy a teraz szukamy nowych twarzy.Tylko i wyłącznie osoby które coś potrafią i już nie ważne czy to bedzie dobry bajer do klienta czy posługiwanie sie kluczami z zamknietymi oczami.W razie pytań proszę o CV z kilkoma słowami komentarza dlaczego Wy, na adres marcin@msport.pl.PozdrawiamMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 23 Maja 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Dostosuj sie do nowych zasad i napisz zgodnie z nimi, ty jako były mod powinieneś to wiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 25 Maja 2016 Autor Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Pukulusie drogi a od kiedy stare tematy dostosowujemy Zarobki podstawa plus premia od sprzedaży i serwisu. Zakres 1800-4000zł i w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Puklus Napisano 5 Czerwca 2016 Mod Team Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2016 Zawsze sie mogę postarać by był nowy :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 17 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 A może jest tu jakiś ogarnięty cyklista/grafik Lista stanowisk się powiększa http://msport.com.pl/pl/i/Praca/47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 17 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2016 O wynagrodzeniach nie rozmawiamy?rzuć jakąś kwotę na zachętę.Czemu ludzie z z okolicy KGHM szukają pracy we Wrocławiu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarcinGoluch Napisano 18 Czerwca 2016 Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2016 YYY a nie na odwrót tzn ludzie z Wrocławia szukają pracy w KGHMie? Zdajesz sobie sprawę jak można się dostać do KGHMu? A kwotę masz wyżej 1800-4000zł + profity poza płacowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 19 Czerwca 2016 Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2016 Ktos musi umrzeć a ja muszę miec tam wujka.Tak załatwia sie pracę w KGHM.Wiem,wiem że nie jest lekko,mam tam bliską rodzinę oraz kilku znajomych.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi