zawsze1 Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 Witam. Przymierzam się do kupna roweru szosowego wyposażonego w osprzęt Shimano 105 i na Allegro znalazłem kilka propozycji: 1. CUBE PELOTON RACE 2015 2. CUBE PELOTON Shimano 105 3. CANNONDALE CAAD 8 ALU-CARBON105 4. Author Aura 55 2015 Jaki rower wybrać z powyżej przedstawionych za około 4000 zł. Który z nich posiada najlepsze komponenty. Osobiście najbardziej podoba mi się Author Aura 55 (waga 8,3 kg) i czuje sentyment do tej czeskiej firmy bo mam już rower crosowy Authora (Stratos z 2008 roku) i jestem zadowolony. Ale Cube i Cannondale to firmy bardziej znane, ich rowery używane są w wyścigach pro - tur. Proszę o pomoc w podjęciu decyzji. Piotrek
Mod Team Pixon Napisano 19 Listopada 2015 Mod Team Napisano 19 Listopada 2015 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.