monter Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 Witam. Potrzebuje lampki na dojazdy do pracy przez las, czyli ciemnica. Czy któraś z tych lampek będzie wystarczająca? Typ jazdy spokojny, bez huraganu we włosach. Obie lampki mają 50 lux. Na yt widziałem economa i wygląda to dobrze. Gvolta na yt nie znalazłem. Porównanie mam tylko na fotach w necie. Gvolt szerzej oświetla. Econom bardziej w kształcie trapeza, już nie tak szeroko. To moje obserwacje. Czy te 50 lux będzie ok? Są tu użytkownicy tych lampek?
MikeSkywalker Napisano 19 Listopada 2015 Napisano 19 Listopada 2015 Kup sobie Convoya S2, do tego ze dwa ogniwa 18650, ładowarkę i uchwyt. Lub jakiś zestaw na forum swiatelka.pl czy na Allegro. W zupełności wystarczy
monter Napisano 19 Listopada 2015 Autor Napisano 19 Listopada 2015 Dzięki za odp. Popatrzyłem na ebay i znalazłem convoya. Do tego aku z ładowarką 18650 oraz uchwyt. Wychodzi że będzie taniej. Economa moge mieć za 35 euro a gvolta za 40. Lampki z tytułu tematu są porównywalne z convoyem?
monter Napisano 21 Listopada 2015 Autor Napisano 21 Listopada 2015 Zainteresowałem się convoyem. Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.